Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
lazlogogola
üzenetére
Már nem azért de ez milyen gyakran esik meg?
Meg szerintem egy 80 kilós ember elvágódásából keletkező erőket nincs olyan táska ami kivédene anélkül, hogy dög nehéz legyen vagy órmótlan. Én meg 16 évesen taknyoltam el egy fémvázas hátizsákkal és az is elgörbült pedig akkor csak 60 kg körül voltam. Pedig nem volt egy gagyi darab a táska.Ilyen alapon ha hátba lő a KGB az ellen se véd...
-
válasz
toth_janika
üzenetére
Most nem vagyok otthon és nincs nálam a táska. Amúgy 1 lábat tudsz belerakni, de így is már nagyon stabil. Nem mozog!
-
toth_janika
őstag
Nekem nem ilyen táskám van, hanem egy Caselogic, viszont azon is van állványtartó heveder és zseb is... Viszont nem tudom, hogy a fenébe kell használni

Jól látom, hogy csak egy láb fér a zsebbe?? Tudnál egy közelebbi képet csinálni arról, ahogy az állványodat felfogatod a tatyóra, mert elképzelni nem tudom, hogy kell rendesen felrakni az állványt?
Előre is ezer
-
DEJVID
őstag
Egyáltalán nem értek a fényképezéshez, és nem is érdekel túlzottan, de ezeket a táskákat valamiért nagyon imádom

-
válasz
lazlogogola
üzenetére
Jaaa hogy te a hátfalra gondoltál. Viszont akkor én nem értem hogy te hogy értetted ezt:
Ha hanyatt esel a laptopnak annyi.Mert ha hátra esel akkor véd a táska és a benne lévő cuccok is, ha előre akkor meg te magad

Amúgy elég vastag a párnázása de a zseb eléggé "közre" fogja a laptopot így nem gondolnám hogy komolyabb baja esne ha leesik/legurul valahonnan a táska.
-
válasz
lazlogogola
üzenetére
Nem igazán. Szerintem egyértelmű a kép. De van itt videó, hátha jobban meglátod amit szeretnél:
[link] -
válasz
lazlogogola
üzenetére
Nem igazán értem a problémádat. Ha hanyatt esel akkor az egész táska védi a laptopot, fényképezőstül.
-
lazlogogola
tag
Jó kis táska,de nekem a laptop rész nem tűnik túl védettnek.
Csak az a két réteg szivacs van?
Ha hanyatt esel a laptopnak annyi.
-
Tian66
senior tag
Nagyon jó cikk lett. Gratula. A táska meg tetszik, éppen vásárlás előtt vagyok így jókor jött az írás. Segít dönteni. Köszi.
-
haxiboy
veterán
Jó kis táskának tűnik. A nyáron tervezek én is DSLR-t venni, és már nézegettem táskákat. Eddíg az Asus Nomad tetszik legjobban, bár az inkább PC táska mint fényképezőgépekhez. Ezen viszont tetszik hogy az állványt is könnyen magával tudja vinni az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Meg szerintem egy 80 kilós ember elvágódásából keletkező erőket nincs olyan táska ami kivédene anélkül, hogy dög nehéz legyen vagy órmótlan. Én meg 16 évesen taknyoltam el egy fémvázas hátizsákkal és az is elgörbült pedig akkor csak 60 kg körül voltam. Pedig nem volt egy gagyi darab a táska.