Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Jack Hunter: Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
Azt hiszem pontosan tudom milyen ez a helyzet. Nem volt ennyire durva (a lány szülei részéről), de átéltem ezt én is. Én végül egyedül maradtam. Nem igazán tudok okosat mondani, a közhelyes hülyeséget meg nem erőltetném, ide nem az kell. Két ember harca ez. Amíg látod, hogy a barátnőd melletted van, semmiképp se add fel! Kívánok nektek erőt, kitartást és türelmet ahhoz, hogy sikerüljön megoldani ezt a nehéz helyzetet!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Van egy lány, akivel másfél hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Tényleg, nem is hittem volna, hogy ilyen...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 64GB, Akku: 93%, Megímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest