Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
todie
tag
nekem "májkroszoft tömeg hulladék" egerem van immáron 2 éve.
úgy hívják, hogy cordless laser mouse 7000 és imádom. kevesebb a programozható gomb rajta, mint a revo-n, viszont a görgő gombként is használható. ez volt a szempont, ami miatt anno a logitech elvérzett nálam. nagyon vacilláltam, hogy melyik legyen a kettő közül, de nem bántam meg. barátom nál volt szerencsém a revo-hoz, de az a görgő...
amúgy a microsoft ezen egere szerintem nagyon jól sikerült. 2 éve van meg és se kopás se semmi. asztallapon vagyon használva és az alja is ép.
dokkolós töltője van, de az akksi cserélhető.
amit még kiemelnék az az, hogy az akksi élettartama, vagy az egér eszik keveset nemtudom, de napi 4-5 óra használattal(hétvégén több) másfél! havonta töltöm.
ezt lehet, hogy sokan nem bírják majd nem hazugságnak venni, pedig így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest