Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vulnrea
aktív tag
Régóta nem írt senki, de az előttem szólókhoz 5 évig bírta a Revolution MX Performance egerem és csak azért romlott el, mert Édesanyám leöntötte teával
akkor nem volt vicces, de 4 hónap után a kicsike feladta már...Új egér után néztem, megláttam az Apple "csúcsegerét" is ki is próbáltam egy ismerősömnél, egy kicsit futurisztikus és furcsa is volt a használata, de nagyon kényelmes volt a használata... én mégis a Logitech mellett pártoltam és megvettem az MX Performance utódját.
Kb. 2 hónapja használom boldogan, sokkal kényelmesebb a használata, igaz vettem hozzá egy bőr alátétet, mert ugye ehhez az egérhez már szerintem ez a legkevesebb
aztán elkezdett akadozni az egerem, mondom jézusom lehet, hogy bebuktam... 
Eszembe jutott, hogy túl messze van a gépem illetve a miniusb és lehet ez a gond, azóta pedig lám minden okés és továbbra is boldogan használom az egeremet. 3 év garancia jár hozzá, láttam 1-2 boltot ami csak 2 év garival árulja, de ezzel szemben is szerintem aki egy ilyen egeret néz magának az szerintem nem fog benne csalódni!!
Szeretek játszani is (Battlefield 3, Call Of Duty MW3 stb...) szóval ezzel sincs gond aki emiatt nem tud választani, Testvéremnek egy "ÜberGamer" egere van, de kényelemről szó sincs, használata kis idő elteltével egyáltalán nem kényelmes, egy picit gyorsabb, de szerintem az már felesleges... (parasztvakítás).
Nah ennyi a véleményem tömören!

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor nem volt vicces, de 4 hónap után a kicsike feladta már...