- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Simán elhiszem neked, de komolyan szívesen megmutatom ha érdekel, mert ez valami rettenetes. A görgő lötyögött már akkor amikor kibontottam, vissza is küldtem gondoltam hibás, de az új is pont úgy lötyögött, tehát ez gyárilag ilyen...De már maga az anyaghasználat is gáz, kopogó, kemény műanyag, bazári az egész sajnos. Jó, nem ez a csúcs egér, de 10k volt. Vettem helyette egy Gigabyte-ot (mert fontos volt a Tilt Wheel, és nem találtam másikat), fele áron össze sem hasonlítható a két termék. A Giga görgője feszes, pontos, stabilan klikkelhető oldalirányba is (a logi a lötyögés miatt sokszor le is nyomódott), és érdekes módon az anyaghasználat is körökkel jobb, oldalt gumírozott és tapintásra is kellemesebb.
-
Vesa
veterán
A Logitech egy hype cég. Talán az extrém csúcs perifériáik valóban érnek valamit, de azok meg extrém túlárazottak is. Eddig egyetlen Logitech egerem volt, soha nem is lesz több. M500 volt a típusa, valami egészen borzasztó rossz minőséggel, olyan ócska görgőt életemben nem láttam, a 2000Ft-os olcsó vacaknak jobb és pontosabb görgője volt. Ezerszer jobb gyártók vannak már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest