- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Simán elhiszem neked, de komolyan szívesen megmutatom ha érdekel, mert ez valami rettenetes. A görgő lötyögött már akkor amikor kibontottam, vissza is küldtem gondoltam hibás, de az új is pont úgy lötyögött, tehát ez gyárilag ilyen...De már maga az anyaghasználat is gáz, kopogó, kemény műanyag, bazári az egész sajnos. Jó, nem ez a csúcs egér, de 10k volt. Vettem helyette egy Gigabyte-ot (mert fontos volt a Tilt Wheel, és nem találtam másikat), fele áron össze sem hasonlítható a két termék. A Giga görgője feszes, pontos, stabilan klikkelhető oldalirányba is (a logi a lötyögés miatt sokszor le is nyomódott), és érdekes módon az anyaghasználat is körökkel jobb, oldalt gumírozott és tapintásra is kellemesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest