- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
egyreszt probald beleelni magad a szituacioba: a nem is olyan regen meghalt öcsedet keresik a te telefonodon...
masreszt megis ki a fenevel uvöltözzön az ember? legyen barki is a "hibas", az adott ceg fele az adott pillanatban az az ember az interface aki eppen felhivott (ugy altalaban az aki vegrehajtja a fentröl jövö utasitasokat). keretlenul - a leirt sztoriban raadasul otromban - belep valaki a privat szferamba es en kezdjek el gondolkozni, hogy szegeny ö csak a munkajat vegzi, biztos nem ö a hibas, bla-bla.
amugy en magam nem szoktam uvöltözni, de a "felsöbb utasitassal" takarodzo alkalmazottakat sem szoktam sajnalni. ha nem azonosul azzal amit csinal a) közvetitse a fönökeinek hogy ezt maskent kellene, b) keressen normalis munkat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ma ismeretlen számról hívásom volt, a céges telefonomon, felvettem...Egy hölgy hívott, a nevét mondja ugyan, de azt már...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest