- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Anonim? Ám legyen. Szóltam, hogy ne zaklasson? Nem is egyszer. Erőszakos volt? Igen. Lenézett? Igen.
Végezze a munkáját, de legalább harmadszori figyelmeztetés után hagyjon békén.
Nézd, ha azt mondja, hogy a napi kenyér múlik a híváson, akkor közlöm vele, hogy egye fitty, beszélgessünk. Ha pedig nem érek rá, akkor közlöm vele, hogy beszélhet, csak választ ne várjon, mert nem figyelek.
Azonban (durván fogalmazva) suttyónak tart csak azért, mert nem vagyok rá kíváncsi? Nem elfogadható.Kértem? Igen, háromszor. Úgy vélem, ez éppen elég toleráns dolog volt tőlem.
Egyéb példa.
- Jaj, vegyen má tőlem k(v)arcórát!
- Nem kérek, köszönöm.
- De ez jó, hát vegyen má, ócsón adom!
- Mondom, hogy nem kell, egyébként sincs pénzem.
- Vedd má meg, b***meg!Zaklatás, és csókolom. Ha többszöri kérésem ellenére sem hagynak békén, kénytelen vagyok az illető lelkivilágát kicsit összezilálni.
Milyen alapon, milyen jogon él vissza bárki türelmemmel?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Core i5 laptop 10th
- Mini Display Port Thunderbolt apa VGA DVI HDMI anya Apple MAC DP
- Lenovo ThinkPad E580 i5-7200u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD 4,5 órás akkumulátor
- Új USB rádiós vezeték nélküli magyar multimédiás billentyűzet + egér garantált hatótáv: 1m
- ÚJ Infra távkioldó k canon nikon olympus sony pentax gépekhez ML-L3 RM-1 RM-2 RC-6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest