- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Anonim? Ám legyen. Szóltam, hogy ne zaklasson? Nem is egyszer. Erőszakos volt? Igen. Lenézett? Igen.
Végezze a munkáját, de legalább harmadszori figyelmeztetés után hagyjon békén.
Nézd, ha azt mondja, hogy a napi kenyér múlik a híváson, akkor közlöm vele, hogy egye fitty, beszélgessünk. Ha pedig nem érek rá, akkor közlöm vele, hogy beszélhet, csak választ ne várjon, mert nem figyelek.
Azonban (durván fogalmazva) suttyónak tart csak azért, mert nem vagyok rá kíváncsi? Nem elfogadható.Kértem? Igen, háromszor. Úgy vélem, ez éppen elég toleráns dolog volt tőlem.
Egyéb példa.
- Jaj, vegyen má tőlem k(v)arcórát!
- Nem kérek, köszönöm.
- De ez jó, hát vegyen má, ócsón adom!
- Mondom, hogy nem kell, egyébként sincs pénzem.
- Vedd má meg, b***meg!Zaklatás, és csókolom. Ha többszöri kérésem ellenére sem hagynak békén, kénytelen vagyok az illető lelkivilágát kicsit összezilálni.
Milyen alapon, milyen jogon él vissza bárki türelmemmel?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ma ismeretlen számról hívásom volt, a céges telefonomon, felvettem...Egy hölgy hívott, a nevét mondja ugyan, de azt már...
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest