Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Még egy szerelmes!
-----------------
"Kedves szerelmes barátom,
Örülök, hogy tájékoztatni Önöket, hogy sikeresen lezárta a tranzakciót, a pénz át Japánba.Ez keresztül történik az asszisztens az Ön országa ember, Mr. Howard, aki egy japán bázis üzletember.
Jelenleg én vagyok Japánban vele, a feleségem és a gyerekek.
A értékelik a segítségére van Felvázolta a kompenzáció, és megírta a javára tervezet értékű (850,000.00) Nyolc százötvenezer font.
Most lépjen kapcsolatba a titkárnőm Rev Chyico Kelvinhis e-mail ( chyicokelvin@hotmail.com ) Telefonszám 234.709.344-1.821 megkérni, hogy küldje meg a teljes (850,000.00) Nyolc százötvenezer font. ellenőrizze, amit felvett a kártérítés. így nyugodtan és kap a megérintette vele, és adja neki a címet, hogy hova küldje a csekket:(1) NEVE .................
(2) CÍM ...................
(3) ORSZÁG ...................
(4) PRIVÁT TEL ...............
(5) PRIVÁT FAX ...............
(6) FOGLALKOZÁS ..............Én azonban nem felejtem el, mert te vagy a forrása az én siker,
Ön engem, ami vagyok most mégis ha nem ott, hogy befejezzék ezt a munkát velem, de adtam az összes hitel-és hála neked.
Tudom, hogy ez nem a te hibád, vagy inkább a kívánságod, hogy vissza rám, és az ügylet, megértem
egyszerűen azért, mert az, amit ne hallott volna az én kontinens és az ő üzleti lehetőségeket. Igazából még mindig vannak olyan jók, mint például magam.Rev. Leonardo Macaulay"
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest