Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• localhost

Közösségépítő

Még egy szerelmes!
    -----------------
    "Kedves szerelmes barátom,
    Örülök, hogy tájékoztatni Önöket, hogy sikeresen lezárta a tranzakciót, a pénz át Japánba.

Ez keresztül történik az asszisztens az Ön országa ember, Mr. Howard, aki egy japán bázis üzletember.

Jelenleg én vagyok Japánban vele, a feleségem és a gyerekek.

A értékelik a segítségére van Felvázolta a kompenzáció, és megírta a javára tervezet értékű (850,000.00) Nyolc százötvenezer font.
    Most lépjen kapcsolatba a titkárnőm Rev Chyico Kelvinhis e-mail ( chyicokelvin@hotmail.com ) Telefonszám 234.709.344-1.821 megkérni, hogy küldje meg a teljes (850,000.00) Nyolc százötvenezer font. ellenőrizze, amit felvett a kártérítés. így nyugodtan és kap a megérintette vele, és adja neki a címet, hogy hova küldje a csekket:

(1) NEVE .................
    (2) CÍM ...................
    (3) ORSZÁG ...................
    (4) PRIVÁT TEL ...............
    (5) PRIVÁT FAX ...............
    (6) FOGLALKOZÁS ..............

Én azonban nem felejtem el, mert te vagy a forrása az én siker,
    Ön engem, ami vagyok most mégis ha nem ott, hogy befejezzék ezt a munkát velem, de adtam az összes hitel-és hála neked.
    Tudom, hogy ez nem a te hibád, vagy inkább a kívánságod, hogy vissza rám, és az ügylet, megértem
    egyszerűen azért, mert az, amit ne hallott volna az én kontinens és az ő üzleti lehetőségeket. Igazából még mindig vannak olyan jók, mint például magam.

Rev. Leonardo Macaulay"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés