- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
azért nem nehéz elővenni azt, aki akkor/ott épp kézbesített
múltkor vártam nagyon ajánlott leveleket ide a cégünkhöz... (vásároltam és úgy voltam vele, hogy már elküldte az egyik eladó az árut hét elején, de csütörtökön még nem volt itt... másik "csomagom" viszont már megérkezett)na szitu: felhívtam a postát és megkérdeztem, hogy kit keressek a "csomagom" miatt... "elküldtek" a kézbesítők főnökéhez, beszéltem vele és nyugodt hangon elmondtam, hogy várok egy "levelet", de még nem jött meg... nagyon kedves nő volt, mondta hogy utánanéz és visszahív... 1-2 óra múlva hívott is: "beszélt a kézbesítővel, aki azt mondta, hogy 1 névre szóló ajánlott levelet adott le aznap a cégünkhöz" ...elszomorodtam, mert 1 tényleg jött, de a másik még hiányzott... másnap viszont hozta a postás és tisztáztam vele a helyzetet, hogy biztos akkor 1 nappal később adta fel az eladó
(pozitív volt, hogy visszahívtak és tényleg van kapcsolat az irodisták/kézbesítők között)ebből kiindulva könnyen elővehetik a postást és befenyíthetik: elvégre szolgáltatók és a cél az elégedett ügyfél
innentől már csak a főnökein múlik, mit tesznek vele... (ez olyan dolog, mintha nálunk a cégnél a raktárosok nem raknák fel az árut a vevők fuvareszközeire... kapnának is érte szerintem rendesen)ui: jah, és a postás választotta a munkáját, tehát végezze is rendesen... felénk cégek között bringázni, ázni, fagyni, kutyák elől tekerni nem lehet olyan kellemes, mintha lépcsőházról-lépcsőházra mennének és néha lépcsőznének
mégis itt jól végzik a munkájukat a kézbesítők és nincs is rájuk panaszunk... (nem szívesen cserélnék velük, de ha ilyen munkám lenne, azt is becsülettel csinálnám)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Tőzsde és gazdaság
- PR-Telecom
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hobby elektronika
- Steam topic
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
múltkor vártam nagyon ajánlott leveleket ide a cégünkhöz... (vásároltam és úgy voltam vele, hogy már elküldte az egyik eladó az árut hét elején, de csütörtökön még nem volt itt... másik "csomagom" viszont már megérkezett)
(pozitív volt, hogy visszahívtak és tényleg van kapcsolat az irodisták/kézbesítők között)
mégis itt jól végzik a munkájukat a kézbesítők és nincs is rájuk panaszunk... (nem szívesen cserélnék velük, de ha ilyen munkám lenne, azt is becsülettel csinálnám)