Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
azért nem nehéz elővenni azt, aki akkor/ott épp kézbesített
múltkor vártam nagyon ajánlott leveleket ide a cégünkhöz... (vásároltam és úgy voltam vele, hogy már elküldte az egyik eladó az árut hét elején, de csütörtökön még nem volt itt... másik "csomagom" viszont már megérkezett)na szitu: felhívtam a postát és megkérdeztem, hogy kit keressek a "csomagom" miatt... "elküldtek" a kézbesítők főnökéhez, beszéltem vele és nyugodt hangon elmondtam, hogy várok egy "levelet", de még nem jött meg... nagyon kedves nő volt, mondta hogy utánanéz és visszahív... 1-2 óra múlva hívott is: "beszélt a kézbesítővel, aki azt mondta, hogy 1 névre szóló ajánlott levelet adott le aznap a cégünkhöz" ...elszomorodtam, mert 1 tényleg jött, de a másik még hiányzott... másnap viszont hozta a postás és tisztáztam vele a helyzetet, hogy biztos akkor 1 nappal később adta fel az eladó
(pozitív volt, hogy visszahívtak és tényleg van kapcsolat az irodisták/kézbesítők között)ebből kiindulva könnyen elővehetik a postást és befenyíthetik: elvégre szolgáltatók és a cél az elégedett ügyfél
innentől már csak a főnökein múlik, mit tesznek vele... (ez olyan dolog, mintha nálunk a cégnél a raktárosok nem raknák fel az árut a vevők fuvareszközeire... kapnának is érte szerintem rendesen)ui: jah, és a postás választotta a munkáját, tehát végezze is rendesen... felénk cégek között bringázni, ázni, fagyni, kutyák elől tekerni nem lehet olyan kellemes, mintha lépcsőházról-lépcsőházra mennének és néha lépcsőznének
mégis itt jól végzik a munkájukat a kézbesítők és nincs is rájuk panaszunk... (nem szívesen cserélnék velük, de ha ilyen munkám lenne, azt is becsülettel csinálnám)
Új hozzászólás Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Tőzsde és gazdaság
- Akciókamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
múltkor vártam nagyon ajánlott leveleket ide a cégünkhöz... (vásároltam és úgy voltam vele, hogy már elküldte az egyik eladó az árut hét elején, de csütörtökön még nem volt itt... másik "csomagom" viszont már megérkezett)
(pozitív volt, hogy visszahívtak és tényleg van kapcsolat az irodisták/kézbesítők között)
mégis itt jól végzik a munkájukat a kézbesítők és nincs is rájuk panaszunk... (nem szívesen cserélnék velük, de ha ilyen munkám lenne, azt is becsülettel csinálnám)