Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Zolás #75 üzenetére

azért nem nehéz elővenni azt, aki akkor/ott épp kézbesített :K múltkor vártam nagyon ajánlott leveleket ide a cégünkhöz... (vásároltam és úgy voltam vele, hogy már elküldte az egyik eladó az árut hét elején, de csütörtökön még nem volt itt... másik "csomagom" viszont már megérkezett)

na szitu: felhívtam a postát és megkérdeztem, hogy kit keressek a "csomagom" miatt... "elküldtek" a kézbesítők főnökéhez, beszéltem vele és nyugodt hangon elmondtam, hogy várok egy "levelet", de még nem jött meg... nagyon kedves nő volt, mondta hogy utánanéz és visszahív... 1-2 óra múlva hívott is: "beszélt a kézbesítővel, aki azt mondta, hogy 1 névre szóló ajánlott levelet adott le aznap a cégünkhöz" ...elszomorodtam, mert 1 tényleg jött, de a másik még hiányzott... másnap viszont hozta a postás és tisztáztam vele a helyzetet, hogy biztos akkor 1 nappal később adta fel az eladó :C (pozitív volt, hogy visszahívtak és tényleg van kapcsolat az irodisták/kézbesítők között)

ebből kiindulva könnyen elővehetik a postást és befenyíthetik: elvégre szolgáltatók és a cél az elégedett ügyfél :K innentől már csak a főnökein múlik, mit tesznek vele... (ez olyan dolog, mintha nálunk a cégnél a raktárosok nem raknák fel az árut a vevők fuvareszközeire... kapnának is érte szerintem rendesen)

ui: jah, és a postás választotta a munkáját, tehát végezze is rendesen... felénk cégek között bringázni, ázni, fagyni, kutyák elől tekerni nem lehet olyan kellemes, mintha lépcsőházról-lépcsőházra mennének és néha lépcsőznének :U mégis itt jól végzik a munkájukat a kézbesítők és nincs is rájuk panaszunk... (nem szívesen cserélnék velük, de ha ilyen munkám lenne, azt is becsülettel csinálnám)

Új hozzászólás Aktív témák