Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Írjatok ha maradt benne hiba. Kicsit kalandos volt az iromány megszületése. Átolvastam párszor, de tuti maradt benne. Thx.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
A linkeken gondolkodtam. De tele szórhattam volna vele rendesen. Lehet, hogy pótlom majd.
És azt is elfelejtettem beleírni, hogy plusban nem jönnek day1 az exkluzív játékok.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
De nem viccből írtam bele. A környezetemben ha tanácsot kérnek tőlem, rendszerint ezek a játékok vannak előtérben. Mert tényleg itt tartunk, hogy a gyerek Fortnite-ozni akar az osztálytársaival. Nekem is játszik a fiam vele. Bár most egyes beszámolók szerint a Fortnite kezd ciki lenni, általános iskola, felső tagozatában.
Sok olyan szemponttal ki lehetne még ezt egészíteni, ami tényleg a laikusoknak szól. Mert az átlag szülő az. Hiába gondoljuk mi itt a fórumon azt, hogy a tudásunk általános ezekről a konzolokról, nagyon nem az.
-
.LnB
titán
Szerintem nem lesz kapható, én úgy értettem. Nem holnap, de el fog jönni az az idő
Köszi.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz Sanyi.mTs #16 üzenetére
Javítottam, köszi.
Nehezen döntöttem el, hogy mit írjak bele, és mit ne. Igazából nagyon mélyen lehetne írni egy kezdő tutorial-t. De ezt nem szerettem volna. Mert akkor aztán tényleg mindenre ki kellett volna térnem. Próbáltam egy szintnél megállni, aminél már nem akartam szájbarágósabban írni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Igazából már az első bekezdésből kiderült volna, hogy a kérdést nem én teszem fel. Lehet kicsit becsapós a cím.
Gondolkodtam a "Karácsonyi Konzol Kavalkád" címen is. De szerintem ez nem csak a karácsonyi időszakra releváns írás.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nem a végfelhasználók szemszögéből problémás a Series S.
A fejlesztők kezdtek el, egyre többen felszólalni ellene. Mert a Microsoft elvárja, hogy ami megjelenik Series X-re, az jelenjen meg Series S-re is. De a fejlesztők azt mondják, hogy túl nagy a teljesítménybeli különbség. Ezért nekik külön kell rá optimalizálniuk a játékukat, ami pedig plusz költség. Lehet, hogy maradni fog, de egy idő után nagyra fog nyílni az olló, és nagyon nagy látványbeli különbség lesz.
Szóval a felhasználók, akik azt veszik, azokat nem fogja ez zavarni. A Switch sikere a legékesebb példa erre.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Átfogalmazom inkább a Series S részt, mert ennyire nem kell félni tőle. Csak tisztában kell lenni a limitációkkal.
Például, hugoméknak S van. És amikor látták nálam a Forza Horizon 5-öt, akkor azt mondták, hogy sokkal szebb. Nem tudom mitől gondolták ezt. Én S-en nem láttam. És hugom nem egy tech guru, nem hiszem, hogy észrevett effekteket vagy ilyesmi...
A másik pedig az egyik haverom. Aki csinált magának man cave-et, és vett bele egy Series S-t. A párja meg vett neki hozzá csomó játékot. Lemezen. Aztán jött hozzám, hogy mit tud velük kezdeni?! Mondtam neki, hogy pörgeted az újadon, vagy eladod. Mert only digital a gép.A háttértár kicsi, ezzel számoljatok. Élhető, de nem fogsz rajta 7-8 játékot tárolni.
-
.LnB
titán
Módosítottam, a Series S-ről egy nagy részt kitöröltem. Írjátok meg, hogy így milyen. Remélem már nem annyira félreérthető.
-
.LnB
titán
A legpopulárisabb játékok, amikkel a gyerekek játszanak, azok multiplatform címek mostanra.
-
.LnB
titán
Mivel nem játszottál velük. Egészen mostanáig, amikor már a Sony, Pc-re is kiadja a híres exkluzív játékait, addig nem volt más lehetőség, csak Playstation-ön játszani ezekkel.
És ezek tényleg olyan minőséget képviselnek, amin PC-n iszonyat ritkák. Én ezért hagytam ott a PC-t teljesen. Egy PS4 konzol miatt.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Én se hittem volna. Amíg saját magam nem tapasztaltam. Elvakult PC-s voltam én is, elég hamar elmúlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest