Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Akkor se legyen az első helyen a Nintendo!!4!
A Switchnél azért azt megemlíteném a "mindenki döntse el maga" részhez, hogy ha 99%-ban TV-re kötve tervezi használni, akkor nem éri meg az OLED a felárat, mert hát a lényegi része veszik az új gépnek.
PS5-nél esetleg egy link, hogy mit is tartalmaz a PS+ Extra előfizetés: [link]
A Slime draws near! Command?
-
Sanyi.mTs
addikt
Ez nintendo részéről dicséretes.
Olvastam az írást, hasznos és jól összeszedett.
Volt pár mondat amit vesszővel kötöttem volna össze, nem pedig ponttal két mondatba, de így is jó.
Illetve van egy elgépelés xbox résznél: "Felesleges tagani, hogy", gondolom tagadni-t akartál írni.Annyit még hozzátennék az íráshoz, hogy játék előtt, azért mindegyik platformon egy saját fiókot kell (ajánlott) létrehozni és most már van lehetőség magyarra. Illetve ha már családi játékot is említettél, akkor a gyerek profilokról és ezek kezeléséről is írhatnál.
-
sith7
nagyúr
A Series konzolok megjelenése előtt másfél évvel vettünk Xbox One S konzolt, és a Jedi Fallen Order volt a játék, amivel kipróbáltuk, és szépen ment, nem akadt.
Fiam többször is végigtolta
Jelenleg egy Series S konzolt használunk a megjelenése óta, a legnagyobb megelégedéssel
Egy szó , mint száz, 100 %, hogy az MS nem fogja kivezetni, mert működik, és az elődből kiindulva a széria utolsó évéig működni is fog.
Nem mindenki pixelvadász, van akinek elég a kényelmes, nem akadós, nagy képernyős játékélmény is.
-
Wesder
félisten
Àllítólag a RAM a probléma, mert hogy kevesebb, meg lassab is. A CPU+SSD egyezik, a GPU ebben az esetben meg tökmindegy, mert azt legegyszerübb skálázni. Igazából csak az a bajuk hogy ez több idő, pénz, és erőforrás. Erre szokták mondani ugye hogy aki qrvának áll ne sírjon ha b@sszák. Értem a problémájukat, és megtehették volna nyugodtan, hogy akkor Xboxra nem fejlesztünk, de az ott lévő játékosok pénze ugyanúgy kell nekik. Ez a generáció már ilyen lesz sajnos. Majd következőben csak 1 gépük lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
consono
nagyúr
Azért ez a 7-8 jázék vicces Nekem most is 26 játék van fent a bővíttetlen Series S-emen Pár nagyobb is, mielőtt ezzel jönnétek: CP2077, PTequiem, Quantum Break, DA: Inquisition...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
vottokar
senior tag
Sejtettem,hogy azért cca. feleannyiért nem csak az optikai meghajtót hagyták ki belőle.
A gyerekemről annyit, hogy szeret játszani, de inkább androidos játékokkal játszik perpill. (talán a fortnite-t rakta fel az asztali pc-re, de abban meg egy R5 2400G van, és mégsem reklamált a game minősége miatt. A "komoly játékgép", amin "játszott" az én Dell 7559-esem GTX960M-el. Itt Fallout4, Metro Exodus, Witcher3 amiken kalandozik néha pár órát, de inkább azért mert tőlem látja, hogy ezekkel játszogatok nagy ritkán, mikor van időm. Tehát sanda gyanúm, hogy a Series S is komoly előrelépés lenne grafikai téren. A TV-je amire kötnénk egy 43PUS7956 ez sem egy 120Hz-es csoda.
Szóval akkor sasolok, hátha valahol megtudok csípni egy példányt, még az áremelés előtt.Sith7: Akkor új dologba is bele kell ásnom magam, mert a konzolokhoz (bármelyikhez) se**ülye vagyok. Most már csak valaki adhatna egy kis szabadidőt, mint az egyszeri őrmester: "Elvtársak! A nap 24 órából áll plusz az éjszaka!"
[ Szerkesztve ]
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony ZV-E1 BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest