- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes amit írsz.É Én nem állhatom a munkáit, de magát a porschét mint autót és brand-et sem bírom. De hiszek benne hogy sok-sok mérnök nem ok nélkül dolgozott azért hogy létrejöjjön egy olyan sportkocsi mint a sche.
Hofi vicc: gyakorló rendező meghívja a színi direktort az első főpróbájára.
-Gyr: Direktor Úr! Mit szól, milyen?
-Dir: fosch!
-Gyr: Na és ha még dolgozunk rajta, hogy kicsit összébb álljon?
-Dir: Akkor még lehet szar! -
.LnB
titán
Én végig tudnám ülni nyugodtan. És ha megnézed, olyanok csináltatnak maguknak vele autót, akiknek ez annyira nem tétel.
Az, hogy a menetdinamikát mennyire módosítja az nem ilyen egyszerű. Nálunk nem lehetne közlekedni egy ilyen autóval. De szerintem a legtöbb komoly módosítás ront a menetdinamikán. Mármint ami ilyen street tuning, és nem versenypályára való átalakítás. Szóval a nagy átlaghoz képest itt nem történik semmi különös. Szélesebb nyomtáv, baromi széles gumik. És gondolom keményebb futómű.Ugyanakkor vannak hivatalos RWB pályanapok. Szóval ott is szokták őket használni.
Sőt Nakai-nak van egy saját pályára épített gépe, a "Rotana", ami sokkal komolyabb módosításokat is kapott. Köztük egy szép csigabigát. Azzal versenyezni szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez egy rendhagyó ismeretterjesztő/elmélkedős poszt lesz. Évek óta, ahogy egyre többet csodálom, és tudok meg Akira...
- Horgász topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Megújult a PROHARDVER!
- Temu
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Olympus (OM-System) OM-5 fényképező 3 év gari 2300 expo
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest