Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől ... ?
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Itt semmi sem off. Persze ezek az agyatlan blockbusterek szörnyűek. De már annyira általánosak, hogy én fel se húzom magam rajtuk. Kidühöngtem magam emiatt már nem egyszer.
Csakhogy Az Utolsó Jediktől én nem azt vártam, hogy látok majd egy két és fél órás vicces kis marchendise reklámfilmet! Sőt egyetlen SW filmtől se várnám ezt! De hát Kathleenkének az a fontos! Őt nem érdeklik a felnőtt rajongók, csak az ovodások, vagy azok a felnőttek akik egy óvodás tudatával a testükben élnek. Ezért Kathleenkének a jó édes..********* -t azt!És a Fox felvásárlásával ez a helyzet úgy globálisan nézve, csak súlyosbodni fog.
(#7) xEon1337
Én ha visszagondolok, akkor a gépre tavaly kerek 20.000 forintot költöttem. Igaz abból lett egy 1080-as VGA-m.
Én nem tudok már a CS-re nézni, annyi év... elég volt. Néha versenyeket nézem, nagy NiP fan vagyok. De kb ennyi. Sokkal izgalmasabb számomra az R6:Siege. Főleg a sok CS után. Én egyre jobban elismerem az R6-ot. Mert az rövid időn belűl is dinamikusabban fejlődik mint a CS:GO a megjelenése óta. Nem tudom próbáltad e, nem tudom mennyire zárkózol el tőle. De egy próbát javasolnék.
Vanir-ral biztos boldogok lesztek ha megjelenik a Battalion 1944.Én sose COD2-eztem, ezért nem tudok nyilatkozni róla. Láttam, nézegettem milyen, de ennyi.
-
.LnB
titán
A Battlefront 2 megvásárlása a The Last Jedi filmen múlt. Mert az előző részt is azért vettem meg mert az EP VII tetszett, és elkapott a hangulat. Ezért minden rossz kritika ellenére is megvettem. Viszont az EP VIII után minden SW témájú dologtól elment a kedvem egy jó időre.
A Battletech féle játékok közül legutóbb talán a Supreme Commander egyik részével játszottam. De engem nem kötnek le azok a játékok.
(#4) oriic Na orii hamarabb leírta mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tavaly írtam az első évértékelésemet, és elég sokan elolvastátok, kommentek is szép számmal jöttek. Szóval úgy...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Jövő héten jelenik meg a Poco F7 széria
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- TheLázs: Mi várható el a betegtől ... ?
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I NBD Gar!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest