Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Cifu #6 üzenetére

Itt semmi sem off. Persze ezek az agyatlan blockbusterek szörnyűek. De már annyira általánosak, hogy én fel se húzom magam rajtuk. Kidühöngtem magam emiatt már nem egyszer.
    Csakhogy Az Utolsó Jediktől én nem azt vártam, hogy látok majd egy két és fél órás vicces kis marchendise reklámfilmet! Sőt egyetlen SW filmtől se várnám ezt! De hát Kathleenkének az a fontos! Őt nem érdeklik a felnőtt rajongók, csak az ovodások, vagy azok a felnőttek akik egy óvodás tudatával a testükben élnek. Ezért Kathleenkének a jó édes..********* -t azt! :D

És a Fox felvásárlásával ez a helyzet úgy globálisan nézve, csak súlyosbodni fog.

(#7) xEon1337

Én ha visszagondolok, akkor a gépre tavaly kerek 20.000 forintot költöttem. Igaz abból lett egy 1080-as VGA-m. :)
    Én nem tudok már a CS-re nézni, annyi év... elég volt. Néha versenyeket nézem, nagy NiP fan vagyok. De kb ennyi. Sokkal izgalmasabb számomra az R6:Siege. Főleg a sok CS után. Én egyre jobban elismerem az R6-ot. Mert az rövid időn belűl is dinamikusabban fejlődik mint a CS:GO a megjelenése óta. Nem tudom próbáltad e, nem tudom mennyire zárkózol el tőle. De egy próbát javasolnék.
    Vanir-ral biztos boldogok lesztek ha megjelenik a Battalion 1944. :) Én sose COD2-eztem, ezért nem tudok nyilatkozni róla. Láttam, nézegettem milyen, de ennyi.

• .LnB

titán

válasz Cifu #3 üzenetére

A Battlefront 2 megvásárlása a The Last Jedi filmen múlt. Mert az előző részt is azért vettem meg mert az EP VII tetszett, és elkapott a hangulat. Ezért minden rossz kritika ellenére is megvettem. Viszont az EP VIII után minden SW témájú dologtól elment a kedvem egy jó időre. :)

A Battletech féle játékok közül legutóbb talán a Supreme Commander egyik részével játszottam. De engem nem kötnek le azok a játékok.

(#4) oriic Na orii hamarabb leírta mint én. :)

• .LnB

titán

válasz oriic #1 üzenetére

Na, azok a fránya előítéletek! :)
    Eszembe se volt most valahogy a beszólogatás. Tök komolyan írtam, lehet ez a baj?

Remélem más is leírja majd a véleményét, hogy, hogyan látták a tavalyi évet.

Új hozzászólás Aktív témák