Hirdetés
- Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- ATK Blazing Sky Z1 Ultra gamer egés és ATK 99G Air Xsoft XL egérpad.
- Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Külön köszönet, hogy jól írtad a nevemet
-
.LnB
titán
Itt semmi sem off. Persze ezek az agyatlan blockbusterek szörnyűek. De már annyira általánosak, hogy én fel se húzom magam rajtuk. Kidühöngtem magam emiatt már nem egyszer.
Csakhogy Az Utolsó Jediktől én nem azt vártam, hogy látok majd egy két és fél órás vicces kis marchendise reklámfilmet! Sőt egyetlen SW filmtől se várnám ezt! De hát Kathleenkének az a fontos! Őt nem érdeklik a felnőtt rajongók, csak az ovodások, vagy azok a felnőttek akik egy óvodás tudatával a testükben élnek. Ezért Kathleenkének a jó édes..********* -t azt!És a Fox felvásárlásával ez a helyzet úgy globálisan nézve, csak súlyosbodni fog.
(#7) xEon1337
Én ha visszagondolok, akkor a gépre tavaly kerek 20.000 forintot költöttem. Igaz abból lett egy 1080-as VGA-m.
Én nem tudok már a CS-re nézni, annyi év... elég volt. Néha versenyeket nézem, nagy NiP fan vagyok. De kb ennyi. Sokkal izgalmasabb számomra az R6:Siege. Főleg a sok CS után. Én egyre jobban elismerem az R6-ot. Mert az rövid időn belűl is dinamikusabban fejlődik mint a CS:GO a megjelenése óta. Nem tudom próbáltad e, nem tudom mennyire zárkózol el tőle. De egy próbát javasolnék.
Vanir-ral biztos boldogok lesztek ha megjelenik a Battalion 1944.Én sose COD2-eztem, ezért nem tudok nyilatkozni róla. Láttam, nézegettem milyen, de ennyi.
-
Májusban raktam össze a gépemet egy év laptophasználat után és sajnos egyet kell értenem, 2017-ben nem voltunk elkényeztetve.
Egy játék van, amit kétszer is végigvittem, pedig nem lett nagy eresztés, de nekem tetszik a világa, ez pedig a Ghost Recon: Wildlands. Első körben M249-el végigdaráltam a térképet, második végigjátszásra meg a hangtompítós MP5-el toltam teljesen silent stílusban, de a buta AI annyira felcseszte az agyamat, hogy ezután azonnal kapta az uninstallt.
Napi szinten a CS:GO-val szoktunk játszani, emellett kipróbáltam a Fortniteot is, de nem ragadott meg, nem tetszik az építkezéses része. A CoD: WWII single részét végigvittem, de szerintem siralmasan gyenge alkotás, rosszul vagyok már ettől az agyonscriptelt mozitól. Ezeken kívül más játék nem lett feltelepítve.Én 2015 őszén töltöttem el heteket a gép előtt a Witcher 3-al, ekkor már megjelent az első kiegészítője, éppen egy 2-3 hónapos pihenőt töltöttem munkahelyváltás miatt. Olyan szinten beszippantott a játék, hogy hajnali 4-ig 5-ig toltam, ezzel álmodtam meg hasonlók..
Szerintem sem alkottak azóta ennél jobbat. A Blood & Wine kimaradt, mert akkor már el volt adva a gép, de majd egyszer lehet megint előveszem és az elejétől végigtolom a két DLC-vel.
Sajnos a Witcher 2-vel kapcsolódtam be a sorozatba, előtte fogalmam sem volt róla, hogy létezik ilyen játék. Azért mondom, hogy sajnos, mert a második rész végigjátszása után raktam fel az elsőt és néhány óra játék után sem tudtam megszokni az irányítását, ezért nem indítottam el többet.Egy játék van, ami érdekel 2018-ban, ez pedig a Battalion 1944. Ős CoDosként nagyon várom, várjuk a srácokkal, nekem erről fog szólni ez az év, rendes csapatot akarunk építeni, LAN-ra járni, meg ami ezzel jár (30+ éves fejjel
)
Aztán még ott van a Far Cry 5, a Metro: Exodus, ezeket biztos végigviszem, de nem remegek értük. -
-
.LnB
titán
A Battlefront 2 megvásárlása a The Last Jedi filmen múlt. Mert az előző részt is azért vettem meg mert az EP VII tetszett, és elkapott a hangulat. Ezért minden rossz kritika ellenére is megvettem. Viszont az EP VIII után minden SW témájú dologtól elment a kedvem egy jó időre.
A Battletech féle játékok közül legutóbb talán a Supreme Commander egyik részével játszottam. De engem nem kötnek le azok a játékok.
(#4) oriic Na orii hamarabb leírta mint én.
-
Tudom, hogy nem a stílusod (akkor a Shadowrun játékok is azok lettek volna), de szvsz adj majd egy esélyt a Battletech-nek idén.
Játékok terén furcsálom kicsit, hogy Battlefront 2 (2017) kimaradt a felsorolásból.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tökre visszafogottra sikerült a bejegyzés.
Feleslegesen hoztam a popcornt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tavaly írtam az első évértékelésemet, és elég sokan elolvastátok, kommentek is szép számmal jöttek. Szóval úgy...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Politika
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- Új SanDisk és Philips MicroSDXC kártyák . Árak és típusok a hirdetésben .
- TERMINÁTOR RELOADED! Aerocool APNX MESH WHITE Full FÉM Origi Lakás INGYÉ MPL-el
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iMac 27-inch (2017)
- Precision 7680 16" 4K+ OLED érintő i7-13850HX RTX 2000 Ada 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Wagner gőzölő tapéta leválasztó új Bontatlan 6hó jótállással!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest