Hirdetés
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joba006
csendes tag
A teszt lehet, hogy azt írja
Nekem pl. tegnap görkorizáskor futott a RunKeeper (amitől korábbi telóim bejövő hívás során automatikusan lefagytak), közben zajlott egy hosszú telefonbeszélgetés, GPS persze bekapcsolva. Mindez mellé (hívás is 3/4 óra után még folyamatban) hazaérve WiFi-n RunKeepernek feltöltés, mail, közösségi oldal szinkronizációja, időjárás frissítés, szóval a szokásos "Welcome Home". Egy rossz szava sem volt az E700-nak.
Azért a neked ajánlott kevesebb memóriával és sokkal kisebb tárhellyel én nem venném meg. Ez csak így rendesen (2GB/16GB) az igazi. Ha egy nagyon használható telót akarsz, akkor vedd meg az "igazi" kiadását és nem fogsz csalódni! Nekem ez az eddigi legszerethetőbb telefonom: szép kép, böhöm aksi (nekem ez talán a legfontosabb), több SIM, korrekt tárhely és RAM. Amennyit már esett szegény (igaz már flipes műbőr tokban), szinte csoda, hogy még működik.
Amúgy még egy adalék az Acer hozzáállásáról. Egy eheti incidens miatt meg kell néznem, hogy a fülhallgatóm rosszalkodik, vagy esetleg a jack csatlakozóval van-e gond, ezért utána jártam a garinak. Nem kell rohangálni sehova, hívod az Acer-t (06 1) 555-5200, kapsz egy azonosítót. Utána (mailben kapott kinyomtatott papírral) felhívod a UPS-t, mikorra jöjjenek és hova, elviszik, majd a javítás végeztével házhoz szállítják a készüléket. Azért ez elég korrekt! (ha jól tudom a Samué is hasonló)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Synology NAS
- Asztrofotózás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest