- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr. WolfDog #93 üzenetére
Hmm, és mik voltak a gondok, ha szabad kérdeznem? Nekem is 6000-es szériás GPU van a procimban és semmi probléma nincs.
-
válasz
Mr. WolfDog #83 üzenetére
Honnan van ez az infó, hogy az AMD driverei nem jók?
Saját tapasztalataim szerint ez bő egy éve nem így van. -
Így már értem.
Viszont szerintem az is részesedés csökkenés (ha nem is a szó szoros éretelmében), ha az új piacokon nincs jelen másokkal ellentétben - pl. Linux/Android, hogy a tárgynál maradjak.Kicsit túlzó példa, de szerintem találó: Hiába van a Kodaknak monopol helyzete a hagyományos filmgyártásban, ha mindenki digitális gépet vesz.
-
Fölösleges linux vs win hisztit csapni emiatt.
"...operációs rendszerre van szükségünk, egy olyanra, melyet teljes egészében az ellenőrzésünk alatt tudunk tartani. Ha javítanunk kell, ha meg kell változtatnunk a beállításokat, vagy ha át kell alakítanunk, azt mi magunk meg tudjuk tenni."
Ez a lényeg. Nem arról van szó, hogy a Windows nem elég stabil, csak arról, hogy nem alakítható át eléggé.
Ennyi. Ilyen helyeken szeritem teljesen természetes egy nyílt forráskódú, alakítható OS használata.
Én is emiatt használom otthon és nem azért, mert a Windows szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest