Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr. WolfDog #93 üzenetére
Hmm, és mik voltak a gondok, ha szabad kérdeznem? Nekem is 6000-es szériás GPU van a procimban és semmi probléma nincs.
-
válasz
Mr. WolfDog #83 üzenetére
Honnan van ez az infó, hogy az AMD driverei nem jók?
Saját tapasztalataim szerint ez bő egy éve nem így van. -
Így már értem.
Viszont szerintem az is részesedés csökkenés (ha nem is a szó szoros éretelmében), ha az új piacokon nincs jelen másokkal ellentétben - pl. Linux/Android, hogy a tárgynál maradjak.Kicsit túlzó példa, de szerintem találó: Hiába van a Kodaknak monopol helyzete a hagyományos filmgyártásban, ha mindenki digitális gépet vesz.
-
Fölösleges linux vs win hisztit csapni emiatt.
"...operációs rendszerre van szükségünk, egy olyanra, melyet teljes egészében az ellenőrzésünk alatt tudunk tartani. Ha javítanunk kell, ha meg kell változtatnunk a beállításokat, vagy ha át kell alakítanunk, azt mi magunk meg tudjuk tenni."
Ez a lényeg. Nem arról van szó, hogy a Windows nem elég stabil, csak arról, hogy nem alakítható át eléggé.
Ennyi. Ilyen helyeken szeritem teljesen természetes egy nyílt forráskódú, alakítható OS használata.
Én is emiatt használom otthon és nem azért, mert a Windows szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest