- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Szeretem a Mintet, már két régi gépem is üzemel ilyen alapon. Bagóért lehet hardvert venni, amin vidáman elfut ez a rendszer. A Debianost még nem próbáltam, de az XFCE szinte bármilyen régi gépen szépen fut. Még egy 2GB-s Z3735 atom procis laptopot is teljesen használhatóvá tett, bár végül a Xubuntunál kötöttem ki azzal a géppel.
Jó a Linux, nagyon szépen fejlődik. A szüleim gépén már 10+ éve ez fut, és teljesen jól elvannak vele. Pláne hogy így feleannyiba került a gépük egy jó kis 24 collos monitorral együtt. Az ismerőseik meg irigykednek, hogy a 120e-ért vett Windowsos laptopjukkal csak idegeskednek, bezzek a faterék gépe meg hogy szalad. Kérték hogy nekik is csináljam már meg, így már ők is Mintet használnak.
Van élet a Windowson túl!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest