- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Szeretem a Mintet, már két régi gépem is üzemel ilyen alapon. Bagóért lehet hardvert venni, amin vidáman elfut ez a rendszer. A Debianost még nem próbáltam, de az XFCE szinte bármilyen régi gépen szépen fut. Még egy 2GB-s Z3735 atom procis laptopot is teljesen használhatóvá tett, bár végül a Xubuntunál kötöttem ki azzal a géppel.
Jó a Linux, nagyon szépen fejlődik. A szüleim gépén már 10+ éve ez fut, és teljesen jól elvannak vele. Pláne hogy így feleannyiba került a gépük egy jó kis 24 collos monitorral együtt. Az ismerőseik meg irigykednek, hogy a 120e-ért vett Windowsos laptopjukkal csak idegeskednek, bezzek a faterék gépe meg hogy szalad. Kérték hogy nekik is csináljam már meg, így már ők is Mintet használnak.

Van élet a Windowson túl!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Samsung M393B2G70QH0 4x16GB PC3-10600 DDR3L 1333MHz ECC Registered DIMM 40e
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÁRI GARANCIÁVAL! Xiaomi Electric Scooter 5 Pro ELEKTROMOS ROLLER
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs