- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedSwallow
tag
Xubuntu nálam különböző hardveren is telepítés után pár nappal már dobta, hogy küldené a bugreportot, mert valami elhasalt boot közben (nem emlékszem mivel volt gond, letiltottam). MX Linux már sokkal jobb volt, de Mint 19.3 vált be igazán.
Majd lehet erre is ránézek, bevallom én is csak az elejét és a végét olvastam a cikknek, de kedvcsinálónak elég volt. -
Krugszvele
senior tag
Nekem van egy nő ismerősöm, akinek egy kb. 10 éves laptopja van. Win 7 helyett ajánlottam neki a linux mint-et. Csak böngészik, semmi extrát nem használ. Pár évig problémamentesen használta/használja, a hetekben beszéltem vele és egy ugyancsak nő ismerősének ajánlotta, majd telepíte a mint-et, ráadásul annak az ismerősnek windows-only könyvelőprogramját is futásra bírták wine-al! Megjegyzem egyikőjüknek sincsen semmilyen infós érdeklődése, végzettsége.
Szóval csak nem olyan rossz az a linux desktop
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest