- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gantus
csendes tag
Ennek a cikknek szerintem nem sok értelme volt. Pár órás tapasztalattal kinyilatkozni egyik vagy másik disztróról elég bátor dolog.
A Mint Debian tulajdonképpen egyenlő a Squeeze-vel az eltérés abban a pár csomagban van, amellyel a rendszer véleményem szerint használhatóbbá válik egy átlagfelhasználó számára, ld mintmenu, mintupdate, mintinstall stb. A lényeg, hogy a belső változott Ubunturól Debianra!
Aki követi a disztribeket, az több eredetileg ubuntu alapúnál tapasztalja, hogy a jelenlegi fejlesztés során debian testing ágra épülőt (is) készítenek, ld. még Crunchbang. Ez sem véletlen, a debiannak szerintem még tiszta a kódja, meg rolling release.
Persze lehet vitatkozni ezerrel, de szerintem az ubuntu egyre több hibával küzd, köztük olyanokkal, melyek már több verzió óta kísértenek javítatlanul, ez meg engem nagyon emlékeztet a Winre.
A Linux Mint a Debian Edition kiadásával nagyot lépett előre az alternatívaként is szóba jöhető linux rendszerek felé. Ajánlott otthoni és irodai felhasználásra egyaránt, a stabilitása és a gyorsasága alapján Debian, kezelhetősége pedig egyenértékű egy Ubuntuval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest