Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Vagy ha csak nevek szintjén megemlítenéd
Egy felsorolás is hasznos már
Én anno kerestem ilyeneket és a LinuxLiveUSB vált be, amit fentebb is mondtak. De nem mindig...
Főleg akkor volt a gond, ha Bétát akartam felrakni, például a Fedora
.
Ubuntu esetében nem volt ilyen.Amelyikkel nem csak egy disztrót, hanem többet is lehet...
Persze meg lehet mindent oldani, ezt én is tudom, de kezdő embernek is jó lenne, akinél nem kell személyesen ott lennem, hanem távolról is tudok neki könnyedén segíteni.
-
Lacces
őstag
Lili usb az orosz rulett nálam, vagy jó, vagy nem
, a dd-nél meg nagyon figyelni kell, hogy mely meghajtóra teszük a dolgokat. Kezdőknek én személy szerint nem ajánlanám. Ha félre írja a meghajtó számát, akkor lesz ne mulass... Amúgy a dd általában tényleg jó, lehet az nap csak én voltam hülye és nem jött össze a Fedora 
-
Lacces
őstag
Igen, ezt a kettőt ismerem. De nem mindig jött össze.
LinuxLiveUSB esetén, furcsa volt, hogy a 12.04 bétát felvitte rá, normálisan, még a a stabil 12.04 LTS-t már nem, mindig boot fail-t adott pendrive-ról... Talán DVD-ről installáltam fel
vagy a bétát telepítettem, és úgy upgrade-ltem? Már nem emlékszem rá, de majdnem egy egész napom rá ment... Meg a Fedora-t sem tudta kiírni normálisan, ott is talán fail boot hibát dobott fel.
A dd parancs sem mindig tökéletes nálam, már nem tudom pontosan, hogy mi de anno a Fedora sem ment fel vele, Mageia pedig igen.
De most rajta van, és ez a lényeg. -
Lacces
őstag
Köszi a híreket.
Fedora bemutatónál ha csinálod, akkor lehetne kitérni az USB-ről való installálásra? (Ne csak CD/DVD, hanem, hogyan lehet USB telepítőt készíteni Windows / Linux Disztrók alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, a dd-nél meg nagyon figyelni kell, hogy mely meghajtóra teszük a dolgokat. Kezdőknek én személy szerint nem ajánlanám. Ha félre írja a meghajtó számát, akkor lesz ne mulass... Amúgy a dd általában tényleg jó, lehet az nap csak én voltam hülye és nem jött össze a Fedora