- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
15115
tag
Lehet visszarakom a fedora-t kicsit nosztalgiázni, bár abban egyet kell értenem, hogy elég komoly háttér van mögötte red hat leszármazottként (ha jól tudom).
Kinek melyik jön be, van választék rendesen. A legelterjettebb erre az ubuntu. Nekem perpill a unity marhára bejön, ezért is használom. -
15115
tag
Fedora-t a 14-től nem használtam, nekem az ubuntu jött be (a frissítéssel várok mindig 3-6 hónapot a problémák elkerülése végett) bár annak is vannak hibái (pl. new user sudo bekapcsolása...), 3. fő rendszernek (ubuntu
, win7
, ultimate edition
) az ultimate edition-t használom, ez egy ubuntu "maszek" verzió rengeteg programmal (főképp akkor jön jól, ha telepíteni kell újra a rendszert és kell néhány program, amit lusta vagyok tölteni
, vagy kezdő linux-osoknak ajánlott)
Várom a következő cikket is!
-
rybank
senior tag
-
Lacces
őstag
Vagy ha csak nevek szintjén megemlítenéd
Egy felsorolás is hasznos már
Én anno kerestem ilyeneket és a LinuxLiveUSB vált be, amit fentebb is mondtak. De nem mindig...
Főleg akkor volt a gond, ha Bétát akartam felrakni, például a Fedora
.
Ubuntu esetében nem volt ilyen.Amelyikkel nem csak egy disztrót, hanem többet is lehet...
Persze meg lehet mindent oldani, ezt én is tudom, de kezdő embernek is jó lenne, akinél nem kell személyesen ott lennem, hanem távolról is tudok neki könnyedén segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elindult a One UI 8 frissítés
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Everest / AIDA64 topik
- Befejezi az AMDVLK meghajtó fejlesztését az AMD
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest