Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
15115
tag
Lehet visszarakom a fedora-t kicsit nosztalgiázni, bár abban egyet kell értenem, hogy elég komoly háttér van mögötte red hat leszármazottként (ha jól tudom).
Kinek melyik jön be, van választék rendesen. A legelterjettebb erre az ubuntu. Nekem perpill a unity marhára bejön, ezért is használom. -
15115
tag
Fedora-t a 14-től nem használtam, nekem az ubuntu jött be (a frissítéssel várok mindig 3-6 hónapot a problémák elkerülése végett) bár annak is vannak hibái (pl. new user sudo bekapcsolása...), 3. fő rendszernek (ubuntu
, win7
, ultimate edition
) az ultimate edition-t használom, ez egy ubuntu "maszek" verzió rengeteg programmal (főképp akkor jön jól, ha telepíteni kell újra a rendszert és kell néhány program, amit lusta vagyok tölteni
, vagy kezdő linux-osoknak ajánlott)Várom a következő cikket is!

-
rybank
senior tag
-
Lacces
őstag
Vagy ha csak nevek szintjén megemlítenéd
Egy felsorolás is hasznos már
Én anno kerestem ilyeneket és a LinuxLiveUSB vált be, amit fentebb is mondtak. De nem mindig...
Főleg akkor volt a gond, ha Bétát akartam felrakni, például a Fedora
.
Ubuntu esetében nem volt ilyen.Amelyikkel nem csak egy disztrót, hanem többet is lehet...
Persze meg lehet mindent oldani, ezt én is tudom, de kezdő embernek is jó lenne, akinél nem kell személyesen ott lennem, hanem távolról is tudok neki könnyedén segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, win7
, ultimate edition
, vagy kezdő linux-osoknak ajánlott)