Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Háát a boot error elég tág... nem találja mit kell indítani, vagy elkezdi és belefagy?
Ubuntu topikban jobban tudnak segíteni, bár ennél több infó kellene (pl. van-e üzenet, helyreállító módban terminálig eljut-e, mikor jelentkezett - pl. frissítés után, hirtelen leállás után, buhera után, stb) -
haris
őstag
Boot error-ra nincs ötletem.
Én csak használom az Ubuntut, épp csak felületes ismereteim sincsenek
Szerintem igen, érdemes lenne megpróbálni nála a zorint, pláne, ha tetszett neki az Ubi, mert ugyebár a Zorin nem más mint egy Ubuntu egy másfajta skinnel+ egy-két compiz effekt alapból bekapcsolva
(talán kicsit optimalizálva, mivel gyorsabbnak érzem használni, mint Ubuntut) -
haris
őstag
Én is ugyanígy vagyok vele.
Leszedtem a 64 bites Free verziót, most live-ként arról írok.
Első tapasztalat nagyon gyors. Lenovo E125-öm van, vagyis nem egy erőművész (E350-el), az eddigi rendszerem Ubuntu 11.04, ahhoz viszonyítok.
Jópofák az effektek, nem fogják vissza a gépet, mégis látványos. (Eddig KDE felületen állítgattam effekteket, de akkor folyton meg-megakadt ez a kis proci, úgyhogy végül a sima Ubuntu került rá effektek nélkül, sima alap telepítésben, nem Kubuntu)
Magyar nyelv is van, bár azt live-ként nem engedi feltenni
Mivel live-ént tetszik a Zorin 6 (az 5öst is próbáltam pár hónapja, de az nem jött be), felteszem az Ubi mellé, és próbálgatom még élesben is. -
Az elődjét teszteltem élesben is, volt pár apró, bosszantó -főként grafikai- bug, de használható volt. Gyakorlatilag Ubuntu "belül", tehát leírás, infó, stb. van bőven. Mondjuk Gnome Shell, Pear OS vagy Cinnamon után a windowsos felület "linuxos" szemmel kicsit visszalépés, ezért is cseréltem Pear OS-re, majd Fedorára.
Akit nem zavar a windows skin (esetleg pont azt szereti), az bátran kipróbálhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest