- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Háát a boot error elég tág... nem találja mit kell indítani, vagy elkezdi és belefagy?
Ubuntu topikban jobban tudnak segíteni, bár ennél több infó kellene (pl. van-e üzenet, helyreállító módban terminálig eljut-e, mikor jelentkezett - pl. frissítés után, hirtelen leállás után, buhera után, stb) -
haris
őstag
Boot error-ra nincs ötletem.
Én csak használom az Ubuntut, épp csak felületes ismereteim sincsenekSzerintem igen, érdemes lenne megpróbálni nála a zorint, pláne, ha tetszett neki az Ubi, mert ugyebár a Zorin nem más mint egy Ubuntu egy másfajta skinnel+ egy-két compiz effekt alapból bekapcsolva
(talán kicsit optimalizálva, mivel gyorsabbnak érzem használni, mint Ubuntut) -
haris
őstag
Én is ugyanígy vagyok vele.
Leszedtem a 64 bites Free verziót, most live-ként arról írok.
Első tapasztalat nagyon gyors. Lenovo E125-öm van, vagyis nem egy erőművész (E350-el), az eddigi rendszerem Ubuntu 11.04, ahhoz viszonyítok.
Jópofák az effektek, nem fogják vissza a gépet, mégis látványos. (Eddig KDE felületen állítgattam effekteket, de akkor folyton meg-megakadt ez a kis proci, úgyhogy végül a sima Ubuntu került rá effektek nélkül, sima alap telepítésben, nem Kubuntu)
Magyar nyelv is van, bár azt live-ként nem engedi feltenni
Mivel live-ént tetszik a Zorin 6 (az 5öst is próbáltam pár hónapja, de az nem jött be), felteszem az Ubi mellé, és próbálgatom még élesben is. -
ViZion
félisten
Az elődjét teszteltem élesben is, volt pár apró, bosszantó -főként grafikai- bug, de használható volt. Gyakorlatilag Ubuntu "belül", tehát leírás, infó, stb. van bőven. Mondjuk Gnome Shell, Pear OS vagy Cinnamon után a windowsos felület "linuxos" szemmel kicsit visszalépés, ezért is cseréltem Pear OS-re, majd Fedorára.
Akit nem zavar a windows skin (esetleg pont azt szereti), az bátran kipróbálhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest