Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Én is ugyanígy vagyok vele.
Leszedtem a 64 bites Free verziót, most live-ként arról írok.
Első tapasztalat nagyon gyors. Lenovo E125-öm van, vagyis nem egy erőművész (E350-el), az eddigi rendszerem Ubuntu 11.04, ahhoz viszonyítok.
Jópofák az effektek, nem fogják vissza a gépet, mégis látványos. (Eddig KDE felületen állítgattam effekteket, de akkor folyton meg-megakadt ez a kis proci, úgyhogy végül a sima Ubuntu került rá effektek nélkül, sima alap telepítésben, nem Kubuntu)
Magyar nyelv is van, bár azt live-ként nem engedi feltenni
Mivel live-ént tetszik a Zorin 6 (az 5öst is próbáltam pár hónapja, de az nem jött be), felteszem az Ubi mellé, és próbálgatom még élesben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest