Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #234 üzenetére
Ezt egyébként nem tudom mért írtad, mert én csak reagáltam szakmai oldalról bizonyos felvetésekre és pusztán csak tényeket, megvalósítási módokat és konkrét példákat említettem.
Értelek, emiatt is írtam, hogy nem akarsz kijönni a komfortzónádból, nincs ebben semmi bántó szándék.
A thread szempontjából kicsit érdektelen átbeszélni a Win dolgait, mert a kérdező azt használja, így teljesen felesleges, a Linuxot meg nem használja, mert meg sem akarta eddig ismerni, mégis tudja, mire nem alkalmas. Na ez a rossz hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest