Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
Skullwipe
üzenetére
Ekkora hülyeséget kérdeztem? Szerintem nem. Csak az érdekel, hogy éles környezetben tudja frissíteni magát a rendszer vagy csak is manuálisan lehet? Mert egy kicsit bootableban kipróbáltam és az óra mellett rögtön ott volt az egyszerű frissíthetőség (a maga 50 darabjával így hírtelen). De érdekes, hogy a Clone Hero az istenért se akart egy feltelepített Mint Cinnamonon elindulni, most hogy kiváncsiságból kipróbáltam ennek a disztrónak a cinnamon verzióját, rögtön elindult gond nélkül a Clone Hero a manjaron, ezután csak kiváncsiságból akartam próbálni hogy hátha elindul és hátha jobb teljesítményt kapok, mint így a portable manjaroval, és voilá most már végre elindul Mint-en is a játék. Valaki tudja hogy még is miért indult el most már a játék, amikor pedig ilyen próbálkozás nélkül egyszer se sikerült elindítani. Már rég kerestem a megoldást rá, hogy miért nem futott, de ugyan onnan futattam ahol alapból is bele raktam a játékot, szóval semmilyen elérés nem változott, nem raktam semmilyen frissítést se Mint-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest