Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Csak, hogy legyen egy kis ON is a sok OFF között.
Próbakipp felpattintottam az XFCE felületű Manjaro-t a nem túl acélos munkahelyi E8400-as PC-re - VB-ba természetesen - meglepő módon nagyon jól fut, nem terheli szerencsétlen gépet, dolgozni is lehet mellette.
A Gnome és a KDE vállalhatatlan azon a gépen, mentek is a lecsóba. Az otthoni Core i5-tel mindkettő fut VmWare-ben, mint a villám.
Ez után a már írt AMD noteszemet lepucoltam, szükség esetére lementettem a W7 telepítést, majd nagy levegő és feltelepítettem az XFCE-s Manjarot arra is.
A telepítő szerint a gép alkalmatlan rá, hogy őkelme rákerüljön - gondolom a 64 bites telepítőnek nem tetszett a 2GB RAM, pedig a gép 64 bites - ettől függetlenül cirka 30 perc alatt felment. Lefrissítettem, megkapta az új LTS kernelt, a régit pedig töröltem. Elvégeztem az alapvető beállításokat és kb itt tartok most.A gép használható, nem nagyon melegedik, pedig nagyon szeret. Az XFCE-vel változatlanul nem vagyok kibékülve, de majd ráfordulok a testreszabásra. Sokkal szebb nem lesz, de talán kevésbé lesz randa.
Első kérdés:
Az előtelepített aplikációkat hogy tudom frissebbre cserélni? Pl. LibreOffice 5.4.x.x -> 6.2.1
A többi majd menet közben(#238) orion1025:
"A virtuálban futtatás már win alól is vér ciki..."Mert miért is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- HBO Max
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest