- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én kb 5 éve nulla tudással kezdtem el használni a Linuxot, ma már sokkal kezdőbarátabbak. Ha valaki nem ismerné sem a Windowst sem a Linuxot és kapna két gépet, hogy használgassa, azt mondaná, hogy a Linux Mint vagy akár ez a Manjaro is százszor egyszerűbbek kezelhető, mint a Win10.
fixen mountolja be az egyetlen HDD nagy partícióját, amin az adatokat tárolom.
Ez is egyszerű, van rá GUI-s program is, persze azért egy új rendszer használatakor kis idő kell, míg az ember megismeri mit hol talál. Windowson ez nem így van gondolom, azt már a születésünkkor belénk programozzák.
Mivel a Linux Mint-et ismerem inkább, ha érdekel, hogyan lehet pár egyszerű lépésben mountolni a meghajtókat mondjuk letöltéshez, a Kezdő topikban megmutatom (az Ubuntu származékoknál mindnél szinte ugyanígy van). Ide nem akarok szemetelni, mert ez más alapokon nyugvó rendszer, de lényegében ugyanúgy zajlik itt is a dolog.
Az van, hogy ha valamit nem tudtok, azt mondjátok, hogy a rendszer nem tudja.
Ja és gyakorlatilag egyik desktop Linuxon sem kell terminalt használni, de szerintem ezen cikk elején a cikkíró le is írja a Manjaroval kapcsolatban. Persze sokan meglátnak egy Linuxos cikket és már mondják is a megszokott szövegeket. Csak azt felejtik el, hogy már nem a középkorban élünk, hol van az már, hogy programozóknak való a Linux....3 éve raktam fel egy 7 éves kislánynak egyet az öreg gépére, azóta simán Linuxot használ, no persze kényszerből Wint is, mert az iskola megköveteli. Érdekes, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest