- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én kb 5 éve nulla tudással kezdtem el használni a Linuxot, ma már sokkal kezdőbarátabbak. Ha valaki nem ismerné sem a Windowst sem a Linuxot és kapna két gépet, hogy használgassa, azt mondaná, hogy a Linux Mint vagy akár ez a Manjaro is százszor egyszerűbbek kezelhető, mint a Win10.
fixen mountolja be az egyetlen HDD nagy partícióját, amin az adatokat tárolom.
Ez is egyszerű, van rá GUI-s program is, persze azért egy új rendszer használatakor kis idő kell, míg az ember megismeri mit hol talál. Windowson ez nem így van gondolom, azt már a születésünkkor belénk programozzák.
Mivel a Linux Mint-et ismerem inkább, ha érdekel, hogyan lehet pár egyszerű lépésben mountolni a meghajtókat mondjuk letöltéshez, a Kezdő topikban megmutatom (az Ubuntu származékoknál mindnél szinte ugyanígy van). Ide nem akarok szemetelni, mert ez más alapokon nyugvó rendszer, de lényegében ugyanúgy zajlik itt is a dolog.
Az van, hogy ha valamit nem tudtok, azt mondjátok, hogy a rendszer nem tudja.
Ja és gyakorlatilag egyik desktop Linuxon sem kell terminalt használni, de szerintem ezen cikk elején a cikkíró le is írja a Manjaroval kapcsolatban. Persze sokan meglátnak egy Linuxos cikket és már mondják is a megszokott szövegeket. Csak azt felejtik el, hogy már nem a középkorban élünk, hol van az már, hogy programozóknak való a Linux....3 éve raktam fel egy 7 éves kislánynak egyet az öreg gépére, azóta simán Linuxot használ, no persze kényszerből Wint is, mert az iskola megköveteli. Érdekes, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest