Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
MineFox54 #379 üzenetére
Ha még aktuális a problémád akkor ezzel próbálkozzál:
spotify-easyrpm(#574) Somatom
A Remix OS nem az android kernelt használja? -
Dave™
nagyúr
válasz
MineFox54 #379 üzenetére
Annak nem is tudom hogyan indulnék neki, OpenSUSE-t nem ismerem, de gyanítom nem sokat tud kezdeni a debianos tárolóval. Ennyiből nagyon felhasználóbarát az Ubuntu, nem kell érteni hozzá. Bár mivel Arch alá is elérhető, csak meg lehet oldani valahogy. De miért éppen OpenSUSE?
-
Dave™
nagyúr
válasz
MineFox54 #334 üzenetére
Nekem ma Win 10-zel volt friss tapasztalatom, az olyan egyszerű dolgot mint hozzáadni egy új felhasználót, annak a felületét magyarra állítani és a régit letörölni sikerült végtelenül túlbonyolítani, közben ide-oda mászkáltam a gépházban és a vezérlőpultban. Meg persze türelmetlen is voltam, mert átállítás után fokozatosan váltott magyarra, de ezt semmi sem jelezte. Ubuntu alatt ez is "picit" egyszerűbb és gyorsabb
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bő egy év Ubuntu-használat után a legkevésbé sem hiányzik a Windows, és kiváltképpen a 10-es nem.
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest