Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Véleményem szerint, a gyártó, az eSATA interfészt inkább otthon fixen kiépítve ajánlja, míg az USB a mindennapi hordozáshoz javallott.
Érdekes fogalmazás, a gyártó ajánlata egy adott tény, független az én véleményemtől. Hacsak nem olyasmire utal, hogy tudomásom szerint. A kettő nem egészen ugyanaz.
Fájlszintű egy szó, istenigazából egy szó. Vagy Isten igazából nagybetűvel, csak az meg kicsit mást jelent.
-
EmThor
addikt
edigitalnál 26k áfával. western digitalra is 2 év gari van, de ahhoz nem jár semmi, talán kábel vagy az se, ehhez meg itt a bőrtok is. amúgy meg detto
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Desingbol jeles nagyon szep darab... Meg egy piros pont az esata-nak. Bortok sem utolso.
Udv tacsek
-
tibz03
őstag
Így már azért jobb, hogy van egy vélemény is róla.
Írtad, hogy sok külső merevlemez járt már nálad, esetleg kiegészíthetnéd azzal, hogy te mit ajánlasz (ami pl. jó ár/érték arányú), vagy akár írhatnál is egy új cikket néhány külső merevlemezt összevetéséről, teszteléséről, szerintem sokaknak hasznos lenne.
Egyébként jól látom, hogy ha az eSATA kb. 2-szeres sebességnövekedést hoz?!
Nem gondoltam volna, hogy a gyakorlatban ennyit számít. -
-
jooker82
nagyúr
Lehet csak én vagyok hozzá hülye,de egy külső merevlemez nem tárhelyként szolgál?mert az h hány gigás arról egy szó nem esik.szerintem
-
tibz03
őstag
Semmi véleményezés vagy ilyesmi?
Én végiggörgettem a tesztképeket, mert nekem semmit se mondanak így, hogy nincs viszonyítási alap, és amikor olvastam volna az "összegzést", azt láttam, hogy nincs is olyan. 
A fogalmazás kicsit fura, pl. ez:
"Nem próbáltam. Backup szoftvert is mellékelnek. PCClone EX nevezetűt. Fájl szintű mentést, és visszaállítást tesz lehetővé."
Ezt valahogy egy mondatba kellett volna írni, így olyan hatást kelt, mintha nagy unottan írtad volna, hogy "Na, ezt is meg kell írni, hát essünk túl rajta."
Vesszőhibák is akadnak, és az összegzés, véleményezés kihagyása miatt maga az írás összképe így nem túl jó, de azért nem is rossz. 
-
Jó kis kedvcsináló írás.

-
Hehh.. épp ma vettem én is egy külső tárolót.

De ez csak üres ház, az előbb tettem bele a laptop régi, 80Gigás winchesterét. Ez csak USB-s, a notihoz jó lesz, itthon meg az előlapi eSATA csatihoz is rá tudom kötni.
Hurrá, végre nem kell több DVD-t írnom potyára!
-
negyedes
addikt
Bakker, nem olvastam el csak a cimet es nezem az elso kepet es mondom ejha nem kicsi mp4.

Egyebbkent grat hozza, jol nez ki.
-
ronson
őstag
Ez egyetlen egy USB portba dugva is működik garantáltan?
-
Mystic
tag
Hali!
Nekem is tetszenek ezek a kis vinyók, praktikus adathordási lehetőség, ráadásul még jól is néz ki.
-
^Clown
addikt
Jó írás, szép és használható rack, nagyon tetszik! Egy árat írhatnál, hogy mibe fáj egy ilyen.
Egy hiba: Bőrtok, egyszeri és hasznos a hordozáshoz, valamennyire védi a külső tokot a fizika behatástól. -
Shim
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Minden vinyón van ilyen kis lyuk. Egyfajta légnyomás kiegyenlítő.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Felhívja a user figyelmét arra hogy mit kell feltétlen eldugaszolni az ideális működéshez

-
FoxiestFox
félisten
Vajon mi lehet a vinyón annak a "Do not cover this hole"-lyuknak a funkciója?
-
Dany007
veterán
Uh, de beteg vagyok. Csak átgörgettem a képeket, mondom megnézem mi ez az LG.
Azt nézem... Mondom ez meg hogy néz ki? Ilyen telefont se láttam még, mondom mint egy mobil vinyó...
Aztán amikor a végére értem, akkor esett le, hogy ez tényleg egy mobil vinyó
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Írtad, hogy sok külső merevlemez járt már nálad, esetleg kiegészíthetnéd azzal, hogy te mit ajánlasz (ami pl. jó ár/érték arányú), vagy akár írhatnál is egy új cikket néhány külső merevlemezt összevetéséről, teszteléséről, szerintem sokaknak hasznos lenne.
Nem gondoltam volna, hogy a gyakorlatban ennyit számít.
Én végiggörgettem a tesztképeket, mert nekem semmit se mondanak így, hogy nincs viszonyítási alap, és amikor olvastam volna az "összegzést", azt láttam, hogy nincs is olyan. 
Vesszőhibák is akadnak, és az összegzés, véleményezés kihagyása miatt maga az írás összképe így nem túl jó, de azért nem is rossz.