Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Pixel esetén hoztad fel a nagy noccs problémát, ez a V50 esetén sem kicsi, őszintén szólva ez az egy dolog volt ami nem tetsz(ett)ik benne, de ennyi kompromisszumot simán be lehet vállalni, a többi +kárpótol sztem!
1. Szoftver: évek óta csak LG-t használok és pont az OS az ami sztem tök jól van optimalizálva! Én már majdnem megjelenés óta V50-et használok és semmi lassulást nem tapasztalok nála, pedig nagyon sokat használom és rengeteg dolog van telepítve! Lehet kicsit lassabb a frissítés mint más gyártó esetén, ellenben általában majdhogynem hibátlan rendszert adnak ki! A biztonsági frissítések is elég jól jönnek mostmár, ebben előrelépést tapasztalok!
2. Sztem minimálisan észre vehető, de semmi komoly, zavaró!
3. Biztos van ami jobban szól ilyen téren, de sztem teljesen jó ebben is!
4. Van egykezes mód igen, és sztem ezt nagyon jól oldotta meg az LG, ugyanis egy oldalról indított gesztusvezérléssel aktiválja az egykezes módot ráadásul úgy,hogy olyan magasságra aktiválja amilyen magasságból indítod a gesztust! Remélem ez így érthető
5. AOD jól paraméterezhető sztem és fix! Lehet időzíteni illetve ha lefordítod,zsebre teszed akkor kikapcsol. Úgy működik ahogy kell sztem.
6. Arcalapú feloldás van viszont nem nagyon használom, a ujjlenyomat olvasó hibátlanul és gyorsan működik.
Kipróbáltam az arcfelismerést, több opció van! Be tudod állítani, hogy arcfelismerés esetén kelljen felfelé suhintani, de úgy is beállítható,hogy mondjuk duplakopp és suhintás nélkül ismerjen fel, ebben az esetben duplakopp ránézel és már a főképernyőn van!7. Annyira nem ismerem az iOS gesztusvezérlését, de V50 esetén sztem nagyon kényelmes hatékony!
+ Az audichip sztem nem az egyik legjobb a telefonok között hanem a legjobb! Egy jó fejessel brutális tud lenni!
Lehet elfogult vagyok amúgy LG-vel de évek óta használok LG-t és nem véletlen! Én nagyon elégedett vagyok vele!
Ha Budapesti vagy nagyon szívesen megmutatom élőben, megnyomkodod közel 1 éve belakott állapotban és könnyebb lesz dönteni!
Részemről nagyon ajánlott!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG első Dual Screen képes készüléke nem sokat ad hozzá a G8X felhasználói élményéhez, viszont van benne 5G.
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest