- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Most, h olvasom...
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonkuci
tag
válasz NandorHUN #5577 üzenetére
nekem az tetszett ebben a voia tokban, hogy nem látszik tőle bumfordinak a telefon. egy nilkin tokot használtam régebben, de mikor kivettem belőle, rá se ismertem a telefonra, olyan kis pofás lett nélküle. fólia van rajta most, hogy ne karcolódjon, meg hát vigyázok rá.
amúgy, igazad van az lg telefon szidásban (bár más gyártóknál is ez van, asszem).
imádom mikor van pl egy v50/g8 topik és már megy is az "egy újabb bootloopos telefon? lol omg wtf" meg a többi hasonlóan magasröptű, szakmai, megalapozott, értelmes komment.a pie nekem nem létszükség, majd jön ha jön. igaz, én nem sirok a sarokban akkor sem ha a biztonsági frissitések nem naprakészek, mert hát... ilyen veszélyesen élek na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest