Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• MaxxDamage

félisten

LOGOUT blog

válasz OPiiPO #1959 üzenetére

Mint gyártó nagyon rugalmasak és segítő készség 100% !
    Mint említettem, korábban facen írtam az LG Magyarország -nak üzenetet, és kértek termék SN számot , (vásárlás, helye, ideje) elérhetőséget, lakcím, stb...és automatán (1-2 munkanap elteltével) az LG szervizes (lakóhely szerinti legközelebb eső helyről) hívott időpont egyeztetés miatt, mikor jöhetne a készülékért... (csak néztem) ja és az még említésre méltó, hogy az LG szervizes mikor hozta vissza a lejavított készüléket, akkor ő maga ment be személyesen az adott Euronics üzletbe a hivatalos garancia jegy érvényesítése (megfelelő kitöltés, pecsét, bélyegző) miatt, hogy a garanciám rendben legyen, mert hivatalosan csak a számlám volt meg (A4-es lap) és ez nagyon jól esett, hogy a szaki személyesen intézte ezt... (akkor még nem volt elegendő egy sima számla a hivatalos garanciáztatáshoz? nem tudom... 2013 az nem most volt, azóta sok minden változott)

Na OFFolás vége !
    /akinek info kell, az vagy összefoglalóba megtalálja, ha mégsem, akkor hivatalos LG ügyfélszolgálatot tudom javasolni/ --- Link --> Támogatás ---> (majd ott van = Élő Chat , Telefon , E-Mail mint Opció) és nagyon korrekt, segítőkész munkatárssal lehet kommunikálni! ;) ---

(#1960) E2E4: :R

(#1962) Remekelek28: Szerintem már lerágott csont a téma és felesleges beszélni róla, vagy újra-újra előhozni bármilyen szempontból is! Lényeges információk adottak, (remélem) értelmezted szerintem. Remek kis telefon, ajánlom a vételt pl. mobilkereskedés-nél és biztosan nem fogod megbánni!

Az még említésre méltó a mobilkerrel kapcsolatban, hogy mikor a G4 -et vettem, akkor a beígért határidőre nem tudták (1-2 napot késett - munkanap) leszállítani a készüléket és ajándékba kaptam egy kijelzővédő fóliát a G4 -re (nem ilyen bóvli fajtát...) :P

L

Új hozzászólás Aktív témák