Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitya221
tag
Üdv!
Durván 5 órája boldog GT540 tulajdonos vagyok. Nagyon-nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal. Feltűnően gyors, gyönyörű a kezelőfelület és a készülék is. De lenne egy kérdésem. Hogyan tudok internet (Market) nélkül programokat feltelepíteni? Feltettem a memóriakártyára az apk fileokat... de hogyan tovább??
Előre is köszönöm!
-
mitya221
tag
válasz kingpython #1468 üzenetére
nekem is mozog....
vodafonnál vettem tegnap. egnem nem zavar, de ha téged igen akkor vidd vissza. szerintem kicserélik.kérdés: rosszat teszek az akksinak, ha szól a telefonról hangfalszetten a zene, közben pedig USB-ről töltöm, majd egész este töltöm hálózatról? baj, hogy nem sütöttem ki az akkut?
előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
mitya221
tag
Üdv!
Felraktam az Apps installert. Már vagy 60 appot ki is próbáltam. Kérdés: kb. mennyi memória maradjon? Mennyi kell, hogy ne legyen feltűnő lassulás?
Előre is köszönöm!
-
mitya221
tag
húzd le a felső sávot, kattincs az usb ikonra (XD) majd csatlakoztatás
nem tudom próbáltad e már.
nekem Ubuntuval elsőre működött.
amikor elkezdem még nem volt ott az előző hsz[ Szerkesztve ]
-
mitya221
tag
Üdv!
Látom, sokan megtették, ezért én is beszámolnék az egy hetes GT540-ről szerzett tapasztalataimról.
Először is a külsőről szerintem: tetszik a lekerekített forma, az érintő és “nemérintő” gomb páros is tetszik (nincs vele bajom). Egyetlen problémám az a KÉT oldala. Eleinte csak a jobb oldali mozgott, de huzamosabb használat után már a bal oldali is. Nagyon nem zavaró, de azért elvárnám egy ilyen telefontól, hogy legalább az összerakás jó minőségű legyen (haverom Pop-ja meg sem mozdul, haverinám() Corbyja pedig mintha egybe lenne öntve és valljuk be, ezek nem valami drága telefonok).
Jöjjenek a hardveres adottságok: először talán a kijelzőről mondanék néhány szót. Mivel nekem ez az első okostelefonom és egyben érintőkijelzős telefonom, ezért nem sok viszonyítási alapom van. Kijelző érzékenysége a haver Popjához képest kiváló. Egyébként ez az a dolog ami miatt nem vettem meg, amint megjelent a Vodánál (Spica-ra gyűjtöttem ). A gombok jó helyen vannak, talán a hangerőállító gombok vannak kicsit lennt. Hangszóró jól szól, kamera nekem tökéletes, hátlap nem karcos (még xD), könnyen levehető, de nem annyira, hogy a zsebemben marad, memóriakártyának örülök, akku üzemideje a vártnál jobb.
Oprendszer, appok: Első érintős-okos telefon lévén, nincs viszonyítási alapom, de a telenorban kipróbált Spica ill. RBM2-nél nem sokkal, de gyorsabb. Lényeges lassulást csak játékoknál és filekezelőknél tapasztaltam, de ott nagyon. Internetkapcsolatom nincs (no wifi, no mobilnet) tehát programokat a gépemről rakom a telóra (.apk).App lista:
-Abduction! World Attack
-Advanced Task Killer
-APNdroid
-Barcode Scanner
-Beautiful Widgets
-Doodle Jump
-EGGGZ
-EStrongs File Explorer
-Family Guy: Uncensored
-GuitarHero 5
-iLightr
-LightUp
-PaintJoy
-Pure music widget
-Shoot U!
-Speed Skater
-Spider Man
-System Info Widget
-Toss It: Pro
-Totemo[ Szerkesztve ]
-
mitya221
tag
Üdv!
Sok hozzászólásban olvastam a root-ról. Valaki elmagyarázná nekem az értelmét GT540-en? Mert ugye nem lehet (még) SD-re programokat telepíteni. Akkor mi a haszna? Miért lesz jobb?
Másik kérdés: ha rootolom a készüléket, akkor elvész a garancia. Megoldható az, mint az iPhone-nál (jailbreak után restore és vissza tér a gari )? -
mitya221
tag
És hogyan kell restore-t csinálni? xD
Mikorra "várható" az app2sd ?
MIlyen h*lye kérdések -
mitya221
tag
nem akartam rootolni, csak olyan jól hangzik
-
mitya221
tag
Hogyan tudom beállítani, hogy a wifi ne kapcsoljon ki ha nem használom?
VLC Remote-hoz kéne, de mindig lekapcsol és várni kell.. -
mitya221
tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem. Megoldható e valahogy, hogy a wifin keresztül fájlokat küldjek a telefonra? Tehát: a telefon wifin keresztül csatlakozva van a routerhez, a gép pedig kábelen keresztül ugyan ahhoz a routerhez. Megoldható e a fájlküldés? VLC Remote működik, úgyhogy szerintem valahogy megoldható, de nem vagyok ebben jártas
Előre is köszönöm!
-
mitya221
tag
kérdés:
Ha felteszek egy főzött romot akkor mitől lesz jobb a telefon?
és hogyan tudom az eredetit visszarakni ha esetlek valami probléma lenne és szervízbe kéne vinni? -
mitya221
tag
kösz a leírást!
de problémába ütköztem:
a particionálás után felraktam a 2 mappát. Amikor lecsatlakozok a gépről, akkor a telefon azt írja ki, hogy formázni kell az sd-t. ha megteszem, akkor ugyan úgy lesz, mint particionálás előtt, ha meg nem teszem meg, akkor nem találja meg a gscript lite a file-t... mit rontok el? -
mitya221
tag
Kérdés:
Rootoltam a telefont, felraktam az app2sd-t... akkor ugye most nincs garanciám
ha lesz 2.1 frissítés, akkor nekem be kell vinni a vodához, vagy otthon is megcsinálhatom?
mert ha be kell vinni, akkor ugrott tényleg a gari, de ha otthon is meg tudom csinálni, lementem az alap ram-ot, majd rootolom, app2sd, esetleg valami történik, vissza rakom a ram-ot... akkor elvileg újra van garim nem?
valaki nem tudja esetleg az eredeti, gyári ram-ot felrakni? -
mitya221
tag
írtam egy kis összefoglalót ez valami 1.HSZ szerű, elvileg hackeeeee már dolgozik az ügyön
[GT540 összefoglaló][ Szerkesztve ]
-
mitya221
tag
üdv!
Felraktam a görög ROM-ot, de valamiért nincs boot kép... miért van ez? Hallom a boot hangot, de kép nincs alatta. Miért van ez?
Előre is köszönöm!
-
mitya221
tag
Én úgy gondolom, hogy joestone megérdemel egy LG GT540 Mobiarena Edition hátlapot.....
-
mitya221
tag
Kérdés:
Megérkezett már valakinek a GT540 tok, amit az ebay-ról rendelt? Milyen minőségű? Mennyit fizettél érte? Kérhetek linket is?Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
mitya221
tag
A T-s ROM-ot fel tudom rakni Vodafonos telefonra is?
-
mitya221
tag
honnan tudom letölteni az összes eddig megjelent ROM-ot?
-
mitya221
tag
Elvileg maga a szoftver ugyan az mint a függetlenen, legfeljebb bootlogót változtatnak, szoftvereket raknak rá pluszba, esetleg törölnek le. Szoftverfrissítésnél ha a hivatalos 2.1-re frissítesz, akkor megmarad a garancia, de még nincs hivatalos Vodás. A függőség megmarad. Azonban, ha frissítesz egy nemhivatalos 2.1-re, és a frissítés után ismét frissítesz 2.1-re akkor újra van garid.
-
mitya221
tag
A hivatalos Vodafone ROM letölthető valahonnan kdz-ben?
[ Szerkesztve ]
-
mitya221
tag
Azoknak, akiknek volt a telefonjuk Voda szervízben, azoknak meddig kellett várni?
Mit kell csinálnom? Bevinni, megmondani hogy mi történt és kész?[ Szerkesztve ]
-
mitya221
tag
írták már, hogy a t-mobile-nál most 38000Ft Dominóban
-
mitya221
tag
Eladó szolgáltatófüggő GT540 Optimus mobiltelefonom.
érdeklődni privátban
[ Szerkesztve ]
-
mitya221
tag
a kijelző "fölé" került port hogyan tudom kifújni szétszerelés nélkül?
nem tudom máshogy megfogalmazni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest