- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
joestone #11339 üzenetére
Nezegettem dmesg-et a telo indulasarol, van benne egy csomo EBI1 es AXI beallitasi hiba. Most mobilnetrol vagyok, kesobb tudok csak utananezni mi is ez, de nem baj hogy ott van? Illetve meg egyeb hibak is vannak benne, install-recovery.sh -t hianyolja meg ilyenek.
A masik hogy 512mbyteos eszkozt erzekel indulasnal, ez ugy ertendo, hogy 256/256 rom/ram? Ha igen, hova dug el 89mega ramot?
-
Darkrage
csendes tag
válasz
joestone #11339 üzenetére
Volt fenn nekem mindenféle rom, volt egy bakim hogy az egyik frissítésnél bezárt a progi ami ugye a KZD -ket rakja fel (download mód közben). Utána raktam fel másik romot. Tmobilos rom volt fenn mielőtt elszállt azóta már próbáltam az out.kzd-t, volt valami másik is aminél írták a fastbootot. Most felraktam a CIS romot és gyári beállításokat visszaállítottam és csak most bújt elő a fastboot.
Szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuponkunyeráló
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest