Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkrage
csendes tag
válasz varesz11 #9422 üzenetére
Felraktam ezt a romot: Vasquez joestone1.3b beluu_update.zip
http://mobilarena.hu/tema/re_lg_optimus_gt540_android_olcson_gyorsan/hsz_9273-9273.html
Elég jó amúgy az eddigi tesztelés alapján.
Ez egy "update" tulajdonképp amit recovery-vel lehet felrakni.Annyi gondom van csak, hogy amint felrakom az App2sd akármely változatát az ADW LANUCHER teljesen használhatatlanná válik így. Esetleg valakinek van valami ötlete rá?
Találkozott már valaki hasonlóval?Válassz a termékeim közül kedved szerint AKG, JBL , Sennheiser termékek akár harmad áron.
-
Darkrage
csendes tag
Sziasztok, nem tudom hogy egyedi dolog ez vagy mással is megesett már hogy a Clockwork recoverynél egyes gombok időközönként nem mennek.
Meg a hangerőszabályzással van még néha gondom hogy nem reagál rá.
Esetleg másnál is volt ilyen vagy csak az én készülékem gagyiVálassz a termékeim közül kedved szerint AKG, JBL , Sennheiser termékek akár harmad áron.
-
Darkrage
csendes tag
HA ESETLEG VALAKI TÉGLÁZTA TELÓJÁT, DE VAN FASTBOOT MÓD, VAGYIS BEHOZ EGY FEKETÉN VILÁGÍTÓ ABLAKOT A BEKAPCSOLÁS ÉS A KAMERA GOMB MEGNYOMÁSÁVAL INDÍTVA A TELEFONT.
AKKOR TÖLTSE LE EZEKET :
http://rghost.net/2898235
http://dl.google.com/android/android-sdk_r07-windows.zip
A "BlackSystem.7z" filet zippel ki kell tömöríteni és a benne lévő "system.img "-et bemásolni az sdk "tools" könyvtárába.
Ugyanitt léte kell hozni egy jegyzettömbbel pl "valami.bat"-filet a következő tartalommal:
fastboot.exe -w
fastboot.exe erase system
fastboot.exe flash system system.img
fastboot.exe rebootEZUTÁN MÁR CSAK VÁRNI KELL MÍG ELINDUL A TELEFON.
EGY KICSI JÓL MŰKÖDŐ ANGOL ANDROID FOG ELINDULNI.HIBA LEHET A WINDOWS MEGHAJTÓ PROGRAM HIÁNYA.
Ha valaki ezen akadna el keressen meg privátban mert ahhoz most nem tudok linket,de megvan.CSAK TALÁLTAM EGY ILYEN MEGOLDÁST ÉS GONDOLTAM MEGOSZTOM,AZOK ÖRÖMÉRE AKIK MÁR TERVEZIK HOGY FALAT ÉPÍTENEK A TÉGLÁJUKBÓL
Válassz a termékeim közül kedved szerint AKG, JBL , Sennheiser termékek akár harmad áron.
-
Darkrage
csendes tag
Többször is jártam úgy hogy egyszerűen nem ismerte fel a memóriakártyát se az USB kábelt a telefon, azonban újraindításkor recovery vel updateltem rá újra a romot és ment.
A másik SD problémám a FAT/FILE rendszert használhatatlanná válása.A telefon a formázást kéri. Ezt nem tudom mi okozza, aki esetleg járt már így rájött hogy mitől van az annak a válaszát előre is köszönöm.
APPS2SD GSCRIPTES vezióját használtam én erre gyanakodok.
Válassz a termékeim közül kedved szerint AKG, JBL , Sennheiser termékek akár harmad áron.
-
Darkrage
csendes tag
Itt van valami
http://logout.hu/bejegyzes/joestone/joestone_lg_gt540_optimus_muvei/friss.html#msg6
-
Darkrage
csendes tag
A jelenlegi bejegyzésem azoknak a fórumozóknak szól akik 2.2-es romra várnak.
A HTC hero 2.2FROYO rom nagyon hasonlít a LG GT540 2.1-es romjára. Ami hasonlóság
az a telefonkönyv és a menü és annak megjelenése, az indító képernyő...Válassz a termékeim közül kedved szerint AKG, JBL , Sennheiser termékek akár harmad áron.
-
Darkrage
csendes tag
VALAKI TUD VALAMI TUTI BACKUP MEGOLDÁST LG-RE?
OLYANRA GONDOLOK MINT A HTC-NÉL A NAND BACKUP?
AMI SZINTE ROMKÉNT MENT MINDENT ÉS VISSZA LEHET TELEPÍTENI.Válassz a termékeim közül kedved szerint AKG, JBL , Sennheiser termékek akár harmad áron.
-
Darkrage
csendes tag
Leállt gépem miközben ment a KDZ_FW_UPD és a telóna download mód.Valakinek valami tippje hogy mit tudok csinálni ha csak annyit ír hogy LG és eredeti soft volt rajt.
-
Darkrage
csendes tag
Csak a Download mód maradt
-
Darkrage
csendes tag
NE HARAGUDJATOK HOGY ÍGY ÖSSZE VISSZA BELEÍROK A FÓRUMBA.
TELEFONOMAT ELRONTOTTAM,BEZÁRTAM A FRISSÍTŐ ALKALMAZÁST TELEPÍTÉS KÖZBEN:HIBA JELENSÉG: CSAK DOWNLOAD MODE VOLT ELÉRHETŐ
NORMÁL INDÍTÁS CSAK AZ LG JELIG MENT
RÖVIDEN: TÉGLÁZTAMMEGOLDÁS:
1.Telepíteni: GT540 PC SYNC, de legalább a driver belőle
2.Eszeközkezelő: tiltani a modemeket,legalább az LG modemet.
3.Letölteni eztDZ_FW_UPD
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=810271
(én csak itt találtam olvasható verziót,de regisztráni kell hozzá
4.Installálni az msxml filet
5.Software update [KZD] (ENG)
Beállítások(amivel nekem ment):
Type: 3GQCT
Phone ModeS_EMERGECY
Teló: DOWNLOAD MODE (Le+Bekapcs )Lehet hogy már volt hasonló leírás,de én nem találtam és gondoltam megosztom,
mert ez nagy segítség lehet annak aki kevébé jártas ezen a téren és bakizott (black)frissítés közben.[ Szerkesztve ]
-
Darkrage
csendes tag
JÁRT MÁR VALAKI ÚGYHOGY ELVESZETT A FASTBOOT A TELEFDONJÁRÓL ÉS A RECOVERY IS?
A RECOVERY ÉS FASTBOOTOS ROMOKKAL SINCS RECOVERY SE FASTBOOT. VAN VISZONT SAFE MÓD HELYETTE.
Viszont nem tudom hogy normális e az hogy miután firmwaret(kzd) teszek a telóra fennmaradnak az előzőleg telepített programok és mintha csak hardreset után állna át a másik, új romra.(Ezt a nyelvek miatt vettem észre, mert amíg nem nyomok hraresetet addig ugyanúgy magyar marad egy külföldi rom, hradreset után pedig nem is lehet magyar nyelvet választani.)
VALAKINEK VALAMI ÖTLETE MI LEHET A GOND?[ Szerkesztve ]
-
Darkrage
csendes tag
válasz joestone #11339 üzenetére
Volt fenn nekem mindenféle rom, volt egy bakim hogy az egyik frissítésnél bezárt a progi ami ugye a KZD -ket rakja fel (download mód közben). Utána raktam fel másik romot. Tmobilos rom volt fenn mielőtt elszállt azóta már próbáltam az out.kzd-t, volt valami másik is aminél írták a fastbootot. Most felraktam a CIS romot és gyári beállításokat visszaállítottam és csak most bújt elő a fastboot. Szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest