- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikado
tag
-
desti
csendes tag
Elolvastam , nekem hétfőn érkezik meg a érintőpanel, de elégé megrémülten hogy bármi elromolhat benne . :/
-
only0001
újonc
Nagyon köszönöm a cikket, rendkívül részletes és teljes!
Sikerült megúsznom a szervízt, a leírásod/képeid alapján kicseréltem az érintőplexi panelt

Még egyszer köszi!
Üdv, Tamás
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
-
mikado
tag
-
gabsz227
tag
jó kis telefon... bár én lecseréltem Iphonra és az mindent üt

-
rx7drift
csendes tag
Cool!Köszi sokat segített a cikk

-
mikado
tag
-
fagyalllo
őstag
Szépen, részletesen le van írva, de nagy szerencséje volt a szerzőnek, ui. az érintő nagyon sérülékeny, a gyári előírás szerint az LCD cseréjekor azt is cserélni kell. Én 1-2 percig szoktam melegíteni hőlégfúvóval 150°C-on, úgy könnyen lejön. A felső nyákot (SIM, microSD..) középen egy ragasztó is rögzíti az alsóhoz, ha még rendesen ragad, jókora ellenállást tud kifejteni, nehogy megszakadjon valakinek a keze és kettétépje! A kék színű ragasztókat összeszerelésnél nem szabad kihagyni, nélküle az érintő fóliája testel a hátlappal és nem fog működni. Összerakáskor az érintőt bele kell rakni a fém keretbe és együtt a helyükre illeszteni az elemeket, így pontosan fog passzolni.
Egy kis reklám: 1-2 nap alatt beszerzem a gyári alkatrészt és be is szerelem!
-
japi
tag
-
DeFranco
nagyúr
-
logarithm
őstag
Köszönjük, korrekt cikk lett
és segítőkész. -
Gude
senior tag
Hasznos cikk sok-sok képpel.Tiszta és érthető!Gratula

-
rolkaDb
aktív tag
Jó kis cikk lett és hasznos.Köszönjük.

-
sztomi89
tag
-
zazahoho
őstag
korrekt fontos tanácsokkal szolgáltál
köszönjük -
japi
tag
Zeneileg nem hallottam még jobbat nála,pedig még ekvalizer sincs benne.
És a cikk sokaknak nagy segitség lehet,persze csak óvatosan. -
mikado
tag
-
sagesz93
addikt
-
volvoguy
addikt
Írhatna valaki arról si hogy a telefon hogyan lehetne gyorsabb

-
hcl
titán
"- Ha valami nem megy elsőre, ne erőszakoljuk, csak óvatosan."
Ez nem vicc, nekem sok-sok éve működik, telefonnal, laptoppal, autóval...
Jó kis cikk, grat!

@ #1 DaveJR : Neten lehet sok-sok dologhoz szétszedős utasítást találni.
-
mikado
tag
-
DaveJr
őstag
Grat! Hasznos cikk lett
Tetszik hogy ilyen aprólékos és hogy megosztottad a tapasztalataid
Jól jött volna egy ilyen 2 hete egy Samsung E570hez

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest