- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ctvagyok #7189 üzenetére
"Elvileg nem srgb-re van kalibrálva a kijelző azért ilyenek a színek, de attól még zavaró."
Ennek nem sok köze van az sRGB-hez, mert az sRGB-t is lehet hűvösre kalibrálni. A félmegoldás csak az lehet, ha beraknak egy színhőmérséklet csúszkát (több gyártónál is van ilyen, igaz eltolja a teljes kalibrációt, szóval csak óvatosan vele), esetleg Samsung mintára előre elkészített profilokat kellene biztosítani. Vagy végre megnyitnák az utat, hogy magam kalibráljak műszerrel, ehhez most módosított kernel kell.
Pedig az X-Rite és a Datacolor is rendelkezik kalibrációs appal, de csak a fotók ellenőrzésére szolgál (csak appon belül látod a kalibrált eredményt).
-
zombinyul
addikt
válasz
ctvagyok #7195 üzenetére
Hogy veri az iPhone? Annak tobb nitet mertek a feletejenel joval.
En is neztem a 9000 koruli erteket, de nem ertettem soha. Siman van olyan a feherje mint a P8-nak, pedig annal dokkal jobb ertekeket mertek...
Meglesem, de csak kivancsisagbol, allitani halistennek' nem kell. -
zombinyul
addikt
válasz
ctvagyok #7189 üzenetére
Nalam nem feher a kek. Lehet valami Nalad nem stimmel, ha ennyire nem vagy vele elegedett... Rengeteg telefonon volt, most is van sok a kornyezetembe termeszetesen, de ennek a kijelzoje tenyleg nagyon odab*sz.
A fekete az egyetlen amivel egyetertek, de csak vaksotetbe, mikor megy toltes kozben fekete alapon az ora. Olyankor oldalrol nem igazan fekete a dolog. Voszonr nappal, vagy sima hasznalatnal ezt nem venni eszre (IPS-ek kozt nagyon jo a feketeje, csak egy amoledhez szokott szemnek nem tokeletes a dolog).manokaki: komolyan? Hol?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ctvagyok #7056 üzenetére
Ez alapvetően LG betegség, valamiért túl akar exponálni a fénymérő. Ez viszont nem minőségi kérdés, attól még ütős a kamera.
Szerintem tegyél fel egy Camera FV-5-öt, azzal sokkal könnyebb és kezesebb rendesen exponálni és mindig kéznél van az EV korrekció (be lehet húzni fixen -1 EV-re és akkor tuti soha nem exponál túl).
-
bounty123
őstag
válasz
ctvagyok #5328 üzenetére
Rosszul tudtad. Egyes üzletek bevállalhatnak ilyesmit, de a törvény azt írja elő, amit írtam, nincs ilyen általános 3 napos pénzvisszaadás. Ettől még akár 1 hónapot is bevállalhat saját szakállára egy üzlet, azt nem tiltja nekik semmi.
Link - de az ebben a cikkben levő 8 nap most már 14 -
Nagytoll
senior tag
válasz
ctvagyok #5297 üzenetére
Én még nem tapasztaltam semmilyen hibát, azon kívül, hogy az egyetlen fizetős alkalmazásom amit meg is vettem, és fontos is lenne nem működik(PascalGUI)
. Az a baj, hogy ez az alkalmazás hibája. Tud valaki módot arra, hogy elhitessem az alkalmazással, hogy 4.4 fut a telefonon vagy pedig 32 bitre váltani az oprendszert?
-
zombinyul
addikt
válasz
ctvagyok #5284 üzenetére
Szeeintem de, de nezopont kerdese.
Nem tudom milyen supportja van egy Oneplusnak, nem tudom mennyire megbizhato rajta a Droid, vagy mennyire megoldhato a normalis gariztatas, de szerintem nem lehet a ket telefont egy lapon emlegetni. Nem tudni mennyire van ott jelen a thermaltrotting (810, ugye), meg mit tud guritani annak a telefonnak a kameraja. De minosegre, kamerara, kijelzore, meg tal supportra szerintem a G4 labanyomat se csokolgathatja (arrol nem is beszelve hogy kinai telefont mar elvbol se vennek).
-
zack
nagyúr
-
zombinyul
addikt
válasz
ctvagyok #5129 üzenetére
Ahogy a kollega is irta, eleg sokat szamit.
Most pl. 8 ora alatt, haromnegyed ora kijelzoidovel vagyok 90%-on. Ha nem toltottem volna egesz ejjel, mar 70 korul lennek tutira.
eladogeppc: azok most marha jo arba mennek. 2/16, vagy 3/32 varians? Mennyir emelegszik? Gondolkodtam rajta en is sokaig, csak aztan feltem hogy nem tudnam azt a nagyon hajlitott kialakitast megszokni.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
ctvagyok #5064 üzenetére
"Olyan telefon nincs, ami nem melegszik. "
- az én kis one m7-es még kb az utolsó nem melegedő készülék, az még az s600-ast kapta, meg is tartom amíg tudomnagy köszi Neked is az észrevételekért
"a hívás hangminőség sem a legjobb. " - bocs, ezt hogy érted? nem eléggé hangos, vagy torzít?
-
zombinyul
addikt
válasz
ctvagyok #4873 üzenetére
Szerintem is kellene neki egy ujrainditas, mert amiket irtal, az enyemre pl. egyaltalan nem jellemzoek. Egyik se. Se mikrolagg (na jo, hetente egyszer), se ujratoltes, se semmi. A WIFI-vel meg plane semmi bajom, olyan helyeken is stabilan csatlakozik, ahol mar a Lumiak meg a P8 nem tud.
A P8 egy nagyon jo telefon, de a G4-tol elmarad. Gyengebb, az akksija kb. annyira birja mint ennek, a kameraja sokkal gyengebb. Es amit nem ertek, hogy mindenhol femnek irjak, megis megkopogtatva teljesen muanyag hatasa van. Lehet a pezsgo-feher haz ilyen csak, de nekem nagyon nem tunik femnek...a Nem premiumabb telefon az a G4-nel semmivel, sot, a bortol meg el is marad.Az internethwz, es bongeszohoz hozzaszolva: en az Internet Explorert hianyolom nagyon. Egyszeruen imadom a Lumiaimba. Most 5 es fel gigas csomagom van, de par nap alatt lementem 3 ala.
Csak a gyari bongeszot hasznalom, a Chrome meg elinditva se volt soha. Otthon meg a meloba van WI-FI, szoval tolom neki rendesen. Voszont az akksival ez se banik rosszul.
-
Nagytoll
senior tag
válasz
ctvagyok #4749 üzenetére
Netes alkalmazás nekem se marad megnyitva ha mondjuk 30-as lista végére kerül, de kb 10. helyig nekem visszatölti normálisan. Nem mondtam hogy a G4 mindent lealáz és aki nem hiszi az biztos csak valami hater, de az tény hogy a samsung évek óta olyan telefonokat ad ki / olyan szoftverrel adja ki őket amikben egyszerűen nem működik a ramkezelés, és ezt ráadásul az a +1Gb ram sem tudja megoldani. Leállítani egy alkalmazást nem szokás miután kilépsz belőle, az android nem olyan mint a windows, itt a több szabad ram általában nem a "jobbságot" jelenti, a rendszernek az a jó ha minden szépen bennevan a memóriában. Lehet, hogy az N5 gyorsabban nyitja meg őket, de hosszútávon szerintem csak úgy nyerhet ha a user mindig leállítja az alkalmazást miután kilép belőle.
-
FerNandor
őstag
válasz
ctvagyok #4489 üzenetére
Sztem nagyon jól néz ki. Így képen főleg. Nekem nagyon tetszik. Nagyon egyedi és a fekete telo ezzel a citromsárga hátlappal engem kicsit vmi motoros ruhára emlékeztet. Lehet, hogy veszek majd egy ilyet. Tokot nem hiszem hogy fogok használni. Van egy napszemüvegtartó mikroszalas-szeru osszehuzhato szájú kis szütyim, abba rakom majd és úgy zsebbe. (G2-t is nagyrészt úgy hordtam plusz sima műanyag-gumis tok.)
Chuky666 köszi a linket.
-
Ixion77
addikt
válasz
ctvagyok #4249 üzenetére
Viszont a G4-nél simán használod 0%-ig az akkut, aztán egy év után lecseréled. S6, Note5 és egyéb Samsung telefonoknál meg pátyolgatni kell hogy legalább két évig kibírja... Plusz pl. hosszabb túrára simán bedobsz egy-két pótakkut, és probléma tökéletesen megoldva. Nincs szerencsétlenkedés powerbank-kal, kábellel, stb.
Nem cserélhető akkus telefont, notebookot, stb. soha többé nem veszek. Egyetlen egyszer követtem el ezt a hibát...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest