- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Azt nezegettem, hogy a kijelzo felso resze, meg egy kicsit a jobb oldala nalam is sargasabb. Viszont ugyanez megfigyelheto a tabletomnal is, meg Parom P8-asanal is. Most ez akkor IPS kivaltsag, sargul mindharom eszkoz, vagy valami mas van a dolog hatterebe?
Tul sok kedvem nincs szervizbe rohangalni, plane 3-4 havonta emiatt... Csak maxon latszik nekem is, es tiszta feher hatternel teljes kijelzon, raadasul eleg szabalyosan, mintha a kijelzo megvilagitasa volna a ludas (amit regebben mar kitargyaltunk, hogy IPS kijelzonel lehet olyan nehol mintha amoled lenne beegve). Megnezne meg valaki, nala mi a helyzet? -
mpetke
csendes tag
MINTA VIDEO
ilyen -
ctvagyok
őstag
Ilyenekkel csak az új vásárlókat nem szabad hülyíteni. A reálisan amit tud a telefon az a 3,5h-4h maximum. Minimum fényerővel ügyeskedve persze lehet. De még wifi nettel sem tudtam több mint 4,5h kijelzőidőt összehozni. Igaz automata fényerő van berakva bármilyen szar is a kalibrációja.
Ma sajnos kikapcsolt telefonnal a zsebembe kellet hazajönni, mert nem volt nálam töltő, pedig olyan 3,5h körül lehettem.(#6985) vince19
Én mai napig sajnálom kicsit, hogy nem a P8-at vettem, legszebb telefon jelenleg. Van egy két három gondom a G4-el, de a kamera tényleg állat benne, még ha néha szar is az automata mód. Ha a p8-at vettem volna, akkor meg a azt sajnálnám, hogy nem a G4-et vettemVan aki olyan böngészőt használ ami nem laggol? Mert meguntam a chrome akadozós görgetését. S4 minimen jobban hasít a chrome baz tegnap próbáltam. UC esetleg?
-
ctvagyok
őstag
Felesleges, már nem úgy működik. A mostani aksikat nem kell formázni.
Azt amúgy néztétek, hogy 4300mV fölé tölti normál esetben az aksit, sőt ma volt nekem 4400mV is. Elvileg ez nem gáz? Ilyen cuccom még nem volt, eddig sosem érte el egy készülékem sem a 4300mV-ot. Elvileg így többet bír az aksi, de hamarabb el i használódik nem? Vagy ezek a telepek bírják ezt még?
Most lehet nagy tévedésben vagyok, és ennek semmi értelme
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gitáros topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Pitaka Ultra Slim Case iPhone 16 Pro max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest