-
LOGOUT.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreas49
senior tag
Hiányzik az LG G3-ban megszokott "szem". Korábban S2-es időmben volt egy app, amivel be lehetett állítani, hogy mennyi idő múlva kapcsoljon ki a képernyő egyes alkalmazásoknál, vagy végtelenre is lehetett állítani.
Nem rémlik valakinek, hogy mi volt ez az app? (de lehet, hogy csak xposed alatt működött)[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
lela
aktív tag
válasz zombinyul #6393 üzenetére
Számomra ez a quick memo sem teljesen világos hogy mire jó, egyszerű jegyzetelő vagy több annál?
Ha a funkció kapcsolóknál bekapcsolom akkor felül bejön egy barna sáv és ott lehet vele szerkeszteni vagy jegyzetet írni, baloldalt meg ki lehet választani hogy quick memo vagy galéria, de hogy az mi azt nem tudom. -
kentucky
őstag
Fóliából nekem is Nillkin 9H van, de szerintem nem sokáig, mert szervizben megvizsgálják a panel-érzékenységet is, hogy megfelelő-e. Mehet kukába 2k, de legalább nyugodtan fogok aludni.
-
Tutu7030
veterán
válasz Dr.Anonymus #6390 üzenetére
Működnie kellene annak, csak roppant kényelmetlen. Én kiraktam a QuickMemo-t negyedik gombnak alulra, és azt használom.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlenül hogy mi miatt nem működik a screenshotolás a G4-en?
Power és hangerő minuszt nyomom egyszerre, de semmi.
Vagy máshogy kellene?
Köszönök minden segítséget[ Szerkesztve ]
-
kovacs65
senior tag
válasz Viper26 #6383 üzenetére
+1
De a jobb felső sarka reped majd törik.
Ha a microUSB csatlakozója nem hosszabb egy kicsit, akkor a peremétől nem lehet teljesen bedugni és nem tölt. Nem tudom, hogy a gyárilag vele adott ilyen-e, mert több is van és nem tudom, hogy melyiket kaptam vele.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
válasz BigBlackDog #6382 üzenetére
Ilyen van nekem.
Fóliából Nillkin 9H van rajta.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
BigBlackDog
veterán
Tegnap én is sikeresen becserkésztem az akciós G4-em, lassan talán időm is lesz előszedni a dobozból, hogy belakjam. Teljesen korrektek voltak €digitnél, előttem vágták fel a doboz zárómatricáját. A készüléken semmi ujjlenyomat, használati nyom, a tartozékok is bontatlanok voltak és még a telefon is működik! Szóval eddig minden szép és jó, kopp-kopp.
Milyen fóliát (a gyári egyelőre megteszi szükségnek, de a tapintása nem az igazi egy üvegfóliához képest), illetve flip tokot javasoltok? Létezik aktív flip tok (ha kinyitom, felold a kijelző, ha becsukom, akkor pedig lezár)?
-
https://gamergep.hu/
-
zack
nagyúr
válasz Stevenstyle #6365 üzenetére
Akkor mit szóljak én? Nyáron szélvédőn keresztül sütötte a nap, max fényerő, és ment a Sygic bekapcsolt képernyővel órákat. Ennél jobb stressz teszt kell? Szerintem nem. Sosem volt probléma.
Persze forró volt, de úgy voltam vele, ha ettől baja lesz, akkor nálam megbukott.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Taci
addikt
Na felhívtam az LG "forródrótot", ahol a következő választ kaptam:
- Független telefonra 1 év, szolgáltatói telefonra 2 év gyártói garancia van.
- Nincs hivatalos LG-s "kiterjesztett garancia". (Olyan, mint pl. a Samsungnál, hogy a honlapon történő regisztrálás után 1 évvel meghosszabbítják a garanciát.)
- Amit az edigitalnál ajánlottak, az valószínűleg egy egy éves biztosítás volt, ami a gyártói (1 év) garancia lejárta után lép(ett volna) életbe.Mivel valószínűleg tényleg egy biztosítás lehetett ("csak"), ezért furcsa, hogy csak a vásárlás pillanatában bólinthattam volna rá. Így, hogy kisétáltam a telefonnal az üzletből, már nincs lehetőségem kérni. Furcsa, mert millió apró betűs rész lehet egy ilyen biztosításban, engem pedig nyilván csak a "csábító részeiről" tájékoztattak. Pl. arról, hogy ha akár 1 nappal is az "extra kiterjesztett garancia" (aka. biztosítás) lejárta előtt törik ketté a telefonom, akkor is jár a teljes vételár, amit levásárolhatok náluk. 30 ezer Ft lett volna. Sajnos azt kell mondjam, túl jól hangzott, és mivel abban a másodpercben kellett volna döntenem, nem kértem.
De most nekiállok keresgélni, és biztosan van még ilyen lehetőség, ha már "csak egy egyszerű" biztosításról van szó.
Nektek van ezzel a témával kapcsolatban valamilyen tapasztalatotok, tanácsotok?
UPD: Azt mondjuk megértem, hogy a vásárlás pillanatában kell dönteni, hogy kérem-e vagy sem a "garancia hosszabbítását", hiszen akkor a telefon még érintetlen, nem volt használatban.
UPD2: Nem, mégsem értem. Ha csak a fenti (az eladó által felvázolt) példát nézem, akkor miért is ne lehetne ezt az "extra garanciát" bármikor kérnem? Nyilván megnézik előtte, milyen állapotban van a telefon, és vagy megadják, vagy nem. Vagy rosszul látom? Na, most elvesztem valahol...
[ Szerkesztve ]
-
álarc
aktív tag
válasz Stevenstyle #6370 üzenetére
Thenksz ioue
-
leslien
nagyúr
válasz Viper26 #6371 üzenetére
Box, régebben Lg-nek volt 50GB
nekem most is van.[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Viper26
nagyúr
G4-hez nem járt Photos tárhely?
Már lassan csak 2GB helyem lesz, szóval nem tudom mi lesz a metnéssel ha betelik.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
álarc
aktív tag
Melyik a legújabb firmware erre a cuclira? Most EU kis d van. Képbe van valaki?
G3 nál volt, hogy a nagy A frissebb volt mint a kis c. Meg ilyenek. Hm? -
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #6364 üzenetére
+1
Nálam is van mikor csak sima böngészés közben olyan forró hogy félek felrobban Szerencsére baja nem lesz, max a fényerőt kezdi visszafogni, én meg mindig tolom vissza. Jó erős túlzás, de valóban, aktív hűtés nélkül csodára ne várjunk velük. (max a hátuljára teszünk egy prociventit védőráccsal valamilyen speckó átalakítóval h menjen is azért )Anyám P6-osa is alapjáraton forrósodik, sőt az hamarabb mint a G4.
Párom G3-ja is hajlamos forrósodásra.
Régi Xperia Sp-m az egy kazánház volt, és az egész teló, nem csak egy része[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Motion_Blur #6363 üzenetére
Kinek mi a tűzforró Volt pár napig nálam pl M9... na az tűzforró tudott lenni... ahhoz képest a G4 kis sarkítással csak kéz meleg, de Z-mhez képest pl nem forróbb. Minden csak viszonyítás kérdése. Ezek ilyenek, ha dolgoznak.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Motion_Blur #6363 üzenetére
Tud forrosodni. Bar nalam a hatlap nem, de a kijelzo felso harmada elegge tuzforro tud lenni. Gyakran akkor is, ha itt a forumon kisregenyt irok. Parom unokahuganak a G2 mondjuk komolyabban, es nagyobb feluleten forrosodik. Ennyire meg Parom P8-asa is forro ha meghajtja.
Ha meg letoltesek mennek, plane nem rendellenes. Ezek a mai csucstelefonok aktiv hutes nelkul mar sajnos ilyenek.[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Motion_Blur
félisten
Az normális hogy a készülék tűzforró? Leginkább jobb felső harmada, kijelzőnél is, nemcsak hátul. Csak WiFi van bekapcsolva, folyamatosan szedi le az appokat, frissítéseket, tehát dolgozik de G2-nél azért ilyet nem tapasztaltam.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
Stevenstyle
senior tag
válasz sirály69 #6354 üzenetére
Hali!
Vezetékest fülest szoktam használni (azon nincs hasonló probléma! Tesztelve!), de most kipróbáltam egy SONY SBH20 headsettel és elég rabszódikus az értesítés. Idő híján messenger értesítéssel próbáltam, miközben egy flac fájlt hallgattam. Pár tíz próba után úgy tűnik, hogy az első értesítő hang hallatszik, utána eléggé rabszódikus. Olyan mintha lenne egy kisebb idő limit ameddig beérkezhet több is, nem zavar bele újból a zenébe. Ha az lejár újból jelez bejövő esetén. Biztosra nem merem ennyi alapján állítani, de így elsőre erre tudok következtetni.
Lezárt képernyő esetén viszont egyszer sem jelzett. Ami fura, de ennek vasárnap,ha lesz rá időm neki fogok esni még egyszer.
A kamera dolog viszont érdekes, főleg egy G4 esetében! Abszolút britál képeket kellene lőnie. Esetleg, ha töltenél fel valahova 1-2 képet, hogy lássuk miről is van szó pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Elvileg mar van ra ember aki bevalallkozott az osszefoglalo elkeszitesere, de azota se lattam ot.
Mondjuk nekem nem lesz szuksegem buheralasra, ez a telo szoftveresen toppon van, nem is ertem minek kell majd mas rom ra.
Root meg oke, mert vannak olyan progik amihez kell az, es hasznaljak azokat, de nekem pl semmi folosleg nincs a telon (kivebe a gugli hulyesegei az ujsag, konyv stb)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
embe
nagyúr
Üdv!
Kérdésem, hogy a G4-nek nincs valami hely ahol össze lenne szedve az összes info a buherálásról-mókolásról? Olyanra gondolok, mint más telóknál az összefoglaló.
Másik kérdésem, hogy az enyhén hajlított kijelzőre normálisan fel lehet tenni egy tempered glass-t? -
sirály69
őstag
Akkor újra feltenném a kérdéseimet, hátha tud rá valaki valamit....
Szerver Hosting Debrecenben
-
sajo13
senior tag
válasz Stevenstyle #6352 üzenetére
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy a kijelző valóban szép, tűéles, egy dolog ami picit zavaró, a fehéregyensúly, ami kicsit hűvös. Ez leginkább a piros színen vehető észre, de azzal eléggé Más telefonokon teljesen más a piros. Gyanítom, hogy a fehéregyensúly miatt választott az LG kékes-ciános-lilás default témát
Minden másban tényleg jó a telefon. -
Stevenstyle
senior tag
Pár nap intenzív nyúzás után egy kis szubjektív vélemény a kütyüről (ha érdekel valakit és hátha segít a választásban) :
A Design nagyon szubjektív dolog, de engem barna, bőr hátlappal megvett kilóra.
Igaz nem unibody, de nagyon jól össze van rakva, nem recseg-ropog egy pillanatra sem.
Az akku még közel sem állt be, de már most jobban bírja valamivel mint az elmúlt időszakban használt készülékeim (Z, One M7, Nexus5).
Sebességben nagyon ott van kütyü, érzésre teljesen Nexus szerűen fluid a rendszer, az appok indításának sebességében veri is azokat. A gyári böngésző sebességben meg eszi reggelire pl. a Chrome-ot.
A kijelző pazar, nincs mit hozzáfűzni. (talán az automata háttérfény erősségét szabályozza csak kicsit többször és agresszívabban mint a Z vagy a Htc, ezen még csiszolhatnának és azért egy szem figyelés még beleférhetett volna, hogy ne zárja rám a képernyőt olvasás közben).
A stock ROM nagyon jól testreszabható, sok olyan feature van benne amihez pl Z-n Exposed kellett.
A kamerát nem is említem, a tesztek, az EISA díj és a készített képek magukért beszélnek. No comment. (Videózáskor a lassított felvétel nagyon jópofa: kipróbáltam a macskán ahogy ugrik fel kb válmagasságig a kezemhez )
Ami nem vagy kevésbé tetszik: az a Quad Beat füles. Nekem kicsit sovány a mélytartományban, így a dinamikáját is kicsit soványnak érzem plusz hangosan egy hangyányit talán torzít is. A SONY ilyen tekintetben szerintem jobb volt.
A hátsó hangszóró hangosnak hangos, de egy kicsit jobb is lehetne (a Z-nél, Z1-nél mérföldekkel jobb, de a Htc One BoomSound hangszóróinak a nyomába sem ér. Hangosra véve a magas hangok kicsit torzítanak is.
A hangerő gombok egy hangyányival jobbak is lehetnének. Nem mondom, hogy lötyögnek, de a kelleténél egy hajszálnyival nagyobb a holtjátékuk szerintem.
Összegzésképpen: nagyon elégedett vagyok és bár tapasztalt motorosként jól tudom, hogy tökéletes telefon nincs, hosszú idő után ennél a készüléknél érzem azt megint, hogy nem kellet a kelleténél több kompromisszumot kötnöm. Pláne az ár függvényében.
Ebből, ha jönne egy ugyan ilyen a fentieket javítva csak 6 colban és fingerprinttel, akkor meg is lenne a számomra tökéletes telefon. Így csak szinte tökéletes
U.I.: Sry a wall of text-ért.
[ Szerkesztve ]
-
hurenzon
senior tag
Lgnél is lehet venni plusz garanciát mint a samsungnál?
Illetve valaki tudja hogy hogyan tudom a samsungnál elmentett cuccaimat az lgre menteni?
-
Nagytoll
senior tag
Méret témához: nekem pont jó az 5,5 col, legtöbb nadrágomban normálisan elfér, még ülve is, csak néhány rövidnadrágnál kilóg a sarka.
-
zombinyul
addikt
válasz pupper666 #6344 üzenetére
En is naluk vettem, hogy tort volna le a kezem tobol. Te mikor vetted? Nemsokkal a vasarlas elott meg en is annyiert juthattam volna hozza.
Errol nem tudnek erdemben nyilatkozni, en hivatalos LG uzletben probalkoznek, nehogy utangyartottat fogjak ki.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
gabor_01
senior tag
Tipikus régi Nokia jelenség. (Úgy tűnik a Nokia mérnökei átmentek az LG-hez.)
Csak egy helyen lehet egy névjegy ezek szerint.
Hasonló gondom van egy másik LG típussal: Ha van két hasonló számú névjegy, akkor nem tudja megkülönböztetni őket. (Pl. az utolsó 7 számjegy azonos.) -
zombinyul
addikt
válasz pupper666 #6341 üzenetére
En is megvettem a gyari Quick Circle tokot 15k-ert, de mar nagyon megbantam. A keretrol felszedte a foliat, es megkarcolta a keretet. Par napig hasznaltam, azota a szekrenyben pihen. Pedig jo volt a vezetek nelkuli toltom hozza.
-
zack
nagyúr
válasz Viktor0610 #6319 üzenetére
Jellemző vagy sem, azóta nem vettem ott semmit. Elég nagy bolt ahhoz, hogy ilyenekre odafigyeljen, és ne akarja "rásózni" a vevőre a használtat, az új áráért.
Adják el érték csökkentettként. Volt 230e a tv, hirdessék meg 170e-ért, és tüntessék fel az üzemidőt. Így lenne a korrekt nem?Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Taci
addikt
válasz Stevenstyle #6332 üzenetére
Szerintem elég árulkodó a topikban lévő hangulat (napi jó pár új tulaj és kb 99% -ban tökéletesen elégedett tulajok. Ilyen pozitív topic hangulat jelenleg talán egyik Flagship topicjában sincs és elég árulkodó jel az adott készülékről mindig).
Ezt abszolút aláírom! Én jelenleg a OnePlus 2 és a Samsung Galaxy S6 topikokban vagyok aktív / nézelődöm (ezen kívül), és mindkettőben inkább a segítségkérés és az elégedetlenség van jelen.
Itt viszont: a tulajok nagy része elégedett, és a kommentek döntő többsége is pozitív! -
leslien
nagyúr
ne fáraszatok már h kicsi, nagy, nem tök mindegy ha le ül akkor ezt is kiveszi a zsebéből meg a 4.7 is...
nejemnek nexus 4 volt és mondta h nem kell neki ekkora bazi nagy telo most G3 van és imádja közben kacsigat a G4 re is már...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Taci
addikt
válasz iTomi81 #6328 üzenetére
Erre (is) "való" pl. a Media Markt. Bemész, kipróbálod, így első kézből lesz tapasztalatod. Szó szerint.
Én ódzkodtam a számomra óriás kijelzőtől (iPhone 4 után - gondolhatod ), de minél többet volt a kezemben a teló, annál inkább éreztem, hogy ehhez képest már az 5.1" is "kicsi".
------
Na átvettem a telefont, személyesen (edigital). Ott előttem bontotta ki az eladó, finoman kivette és megmutatta a telefont, hogy nincs rajta semmilyen látható sérülés, érvényesítette a garanciapapírt, visszacsomagolta, fizettem.
Még nem használtam, mert tok és "védőfelszerelés" nélkül nem merem - de legalább már megvan!
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
4,7-es 735-rol jottwm. Gyakorlatilag azonnal megszoktam a meretet. Uj vilag lesz a Samu utan. Kapsz egy normalis minosegu hazat, egy normalis minosegu UI-t, normalis ramkezelest, es egy iszonyat jo kamerat. A telefon ives, hajlitott, zsebben sem kenyelmetlen, pedig nem hordok tul bo nadragokat (zomeben sima farmer). 100%-osan stabil es gyors, kb. megakaszthatatlan. Es ahogy a kollega irta, egy flagship topicba sincs ennyi elegedett felhasznalo. Szerintem Te is imadni fogod.
-
Stevenstyle
senior tag
Szerintem ne aggódj egy percig sem... Úgy meg pláne, hogy eddig mindig csak Samud volt XD
Szerintem elég árulkodó a topikban lévő hangulat (napi jó pár új tulaj és kb 99% -ban tökéletesen elégedett tulajok. Ilyen pozitív topic hangulat jelenleg talán egyik Flagship topicjában sincs és elég árulkodó jel az adott készülékről mindig). Hidd el megfordult már pár csúcs készülék a kezemben a munkámnak hála... A G4-el nem hiszem, hogy bárki is hatalmas bakot lőne, ha meg mégsem tetszene akkor is pillanatok alatt ki lehet belőle szállni. Látod, hogy mekkora rá a kereslet
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
2 problémám van a telefonnal:
a. Bluetooth headset használatakor az értesítések hangját nem hallom a headsetben.
b. Fotókat ha csinálok a gyári szoftverrel rendkívül s...r minőségűek.
A file mérete nagyobb, de homályosabb a kép. Szinte semmi vonalélesség....!
Ötleteket várnék...
Független, V10d-EUR-XX[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
Aryon87
félisten
Nyugodtan beszerezhetsz egyet, 5.5" kijelző létére kényelmes a fogása. Nekem az előd egy 4.6" Sony SP volt, pár napig fura volt a mérete, de simán meg lehet szokni. Én 1 kézzel is tudom kezelni, pedig nincs lapátkezem
És nem fogsz csalódni a telóbanXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
iTomi81
tag
Megérkezett ma az akciós G4es az edigitalba. Kicsit elbizonytalanodtam hogy jó döntés e. Idáig csak samu volt. Ez lenne az első LG. Nem tudom mi tévő legyek. Ha nem 5,5ös lenne hanem max 5,1 vagy csak 5"-os akkor nem is volna kérdés!!
-
Z4
tag
Sziasztok
Most vettem kb 3 hete egy Lg G4 telot és érdekes dolgokat csinál de lehet ez normális dolog
Kikapcsolom teljesen a készüléket maj rádugom a töltöt és azzal a mozdulattal be is kapcsol teljesen telefonálásra készen.
Majd ugyan ezt csinálja ha kikapcsolom de a töltö rajtamarad reggel csak a töltöt huzom ki és egyböl be is kapcsolA második gondom hogy a bluetooth lg fejhalgatoval néha bedadog a zene lejátszás ez mitöl lehet.más eszközökkel nem csinál ilyet
-
Motion_Blur
félisten
Hozzánk 4 db jött (Gold 129.9), mindegyik bontatlan, egyre le is csaptam
G2-ről váltok, kíváncsi vagyok
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Zlcsi
senior tag
válasz ferrari1 #6293 üzenetére
köszönöm
még egy gondom van:
Arra rájöttem, hogy, hogy ne mutassa a sim kártyán lévő számokat a telefonkönyvben, viszont ha van egy bejövő hívás akkor azt a sim kártyán lévő névjegyről azonosítja nem a google fiókosat, így sem a kép sem az egyedi csengő hangot nem rendeli hozzá
Van valami megoldás, hogy ne nézze egyáltalán a sim kártyán lévő számokat, vagy le kell törölgetni?
-
akooos
veterán
Én a G2-met náluk vettem, otthon mikor bekapcsoltam volt rajta 2 app ami nem gyári és a hardver adatoknál látszott, hogy a "Bekapcsolás óta eltelt idő" 70 óra volt Töltöttség pedig 3%-on állt. Ennek ellenére nem vagyok rájuk mérges, mert számomra hibátlan minden szempontból a szolgáltatásuk.
-
Gedeon31
addikt
Azt tudom nem kapcsolják be a legtöbb korrektnek mondható boltban ,de akkor sem vennék meg nálatok sem olyan telefont ,amit nem előttem bontották ki vagy én bontom ki. Gondolhatod ez csak az én véleményem ,pedig nem vagyok egyedül vele elhiheted.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Gedeon31
addikt
válasz Viktor0610 #6313 üzenetére
Mondjuk nem lepődőm meg a Te véleményeden hiszen egész nap ezt csinálod dobozt bontasz ,de nem mindenki szeret úgy venni telefont ,hogy ki van bontva.
-
zack
nagyúr
Annyira nincs.
Anyukámék kinéztek egy drága Sony LCD-t az Edigital-ban. Utolsó darab volt. Hazavittük, és ott derült ki, hogy 1000 óra működés van a tv-ben. Simán eladták újként, mert a rejtett menüt, ami az üzemórát méri, kevesen ismerik. Máshol ilyen hozzáállással még nem találkoztam.
3 napon belül visszavittük, hogy használt tv-t kaptunk, és még nekem kellett felemelnem a hangomat, hogy most azonnal adják vissza a vételárát. Visszaadták, a tv-t meg megvettük máshol, ami azóta is szépen muzsikál.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Balus
tag
válasz BigBlackDog #6307 üzenetére
Semmi újjlenyomat. Fólia mindenhol, oldalt is. Akksi becsomagolva volt minden tartozékkal. Alapból 5.1 androiddal.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Na én is megkaptam az értesítést, hogy megjött a telefon (edigital), úgyhogy mindjárt indulok is átvenni!
(Üzletben történő átvételt választottam, hogy ha valami szembetűnően nincs rendben, akkor még helyben tudjam orvosolni.)A doboz felbontása a garanciapapír kitöltése miatt pedig teljesen ésszerű lépés - remélem, ezt ott előttem fogják megcsinálni, és nem a már bontott dobozt kapom meg.
Anno a OnePlus One-nál mondjuk nem volt ilyen (meghívásos rendszerben történő vásárlás), de ők talán nem is papír, hanem sorozatszám alapján dolgoztak.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Pl. akkor is ki lehet bontani, amikor átveszi a vásárló.Mondjuk házhoz szállításnál már kicsit nehezebb ez.
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
Nem a garipapír miatt szokák feltépni?!
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Gedeon31
addikt
válasz ForRedGlory #6228 üzenetére
Köszi elég jól néz ki.
-
Balus
tag
Edigitalos telefonom reggel megérkezett. Akciós.
Ami feltűnt, hogy a doboz oldalán a biztonsági cimke fel volt szakítva.
Egyébként minden ok. Tartozékok stb rendben.
Aggódjak?
-
zombinyul
addikt
válasz Viktor0610 #6304 üzenetére
Ez tobb sw verzioval ezelott "tomeges" problema volt, meg nagyon az elejen. Reg olvastam rola nagyon, en nem is tapasztaltam uvegfoliaval ilyet.
Attol hogy mindig torolgeted, szerintem eszrevetted volna ha hibas.Hoppa, PH! addikt lettem!!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
zombinyul
addikt
válasz Viktor0610 #6302 üzenetére
Vagy mert a Tied nem hibas. Vagy az?
-
MODERÁTOR
-
zombinyul
addikt
válasz BigBlackDog #6300 üzenetére
Se foliaval, se uvegfoliaval nem lehet eszrevenni. De meg tiszta kijelzonel se, csak matyison.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!