- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Reméljük sokáig fog szolgálni, nagy megelégedéssel
És akkor ahogy ígértem egy kis G4 kamera vs V10 kamera. Raw-ból bedolgozva, zajhoz nem nyúltam. Csúcsfényeket és expót állítottam ha szükség volt rá, mindkettőnél ugyanannyit. Téma nuku, csak a minőség és az említett színzaj kedvéért. Három kép, sajnos többre nem volt időm.
G4 alacsony iso
V10 alacsony isoMint ahogy az eredményből is látszik, nagyjából az látszik amit sejtettem. V10 élesebb, színhűbb, színzajt jobban kezeli. G4 sajnos sárgásabb, ami az életben és a V10 képein fehér, az a G4 esetén tört/sárgás-fehér. Nüansznyi eltérések ezek, a gyakorlatban sok jelentősége nincs, főleg nem átlagjúzereknél. Fotós, pixelboozulós techőrülteknek lehet érdekesség.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest