Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sereeff
aktív tag
válasz sereeff #10887 üzenetére
Ha valaki látja, fontos lenne, mert már ott tartok. Melyiket válasszam?
UUPSZ! Mire beírtam kaptam választ! Most olvasom Kösziii!
FREAK!!
Nagyon köszi, ahogy az első hsz-t is! Tanulságos olvasmány volt vásárlás előtt is!
Köszi a segítséget! Nekivágok! A fullt választom, a számok megvannak felhőben, a többit meg letöltöm! 2 hét nem sokat hozott progiból...
THX!! Mégegyszer![ Szerkesztve ]
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
-FreaK-
veterán
válasz sereeff #10887 üzenetére
Szia!
Igen, az jó lesz, nincs tele felesleges dolgokkal, max. 1-2 szolgáltatós app ha van, de ezt majd megválaszolja az aki azt rakta fel, inkábbElőször is azt még az elején kell eldönteni. Ha jól rémlik akkor ezt le is írtam az összefoglaló KDZ részénél, de azért röviden:
Normal flash: megmarad minden beállításod és telepített programod.
CSE flash: törlődik minden adatod,programod és a belső memórián lévő dolgokat is mentsd le PC-re mert el fognak veszni.Viszont mivel egy V10-es romról váltasz ami még Android 4.4 alapú, az új pedig 5.0 ezért nagyon sok minden változott, így határozottan ajánlott a full wipe-ot (CSE flash) választani.
A wipe egyébként törlést, írtást jelent, esetünkben a telefon tárhelyének törlését, ahol a rendszer és a programok tanyáznak.
Mindenképpen vedd figyelembe, hogy a nem mentett/szinkronizált programjaid, üzeneteid, telefonszámaid, meg úgy általában minden adat a telefonról törlődni fog full wipe esetén (hisz ezért full).Ha elsőre csinálod, akkor a mentések nélkül lehet hogy egy fél órát is elszöszölsz a telepítéssel, de ha már párszor megcsináltad, akkor kb. 5 perc az egész utána még persze el lehet játszogatni a beállításokkal, hogy minden úgy nézzen ki, ahogy előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Hogwarts Legacy teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest