- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz ithomas #8384 üzenetére
Hát igen... én is belezúgtam mikor megláttam. Még a fakóság sem zavarna igazából. Egyedül a repedéstől félek. Vidéki vagyok, és hát nem szeretném Pestre vinni szervízbe.. Főleg ha meg sem javítanák. Mert ugyan elvileg javítják, de mivan ha nem...
A többiektől elnézést kérek a "samsung promóért", csak megjegyeztem hogy azokat a színeket szivesen látnám ebben. Én nem vagyok semmilyen fan. Szóval ha valami megtetszik, és nincsenek idegesítő tulajdonságai és hibái, akkor az lesz a kedvenc. Szép is lenne, ha olyan lennék, mint a magyar foci drukkerek például. Hogy akármennyire falábú az összes, csak azért is verném magam, hogy de mennyire kiváló sportoló mind!
[ Szerkesztve ]
tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- Nők, nőügyek (18+)
- League of Legends
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Spórolós topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával