Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Mr.Chow #5728 üzenetére
Nexus 5 egy kiváló telefon,villámgyors,legfrissebb Androidot kapod rá,panaszt én nem hallottam rá kb soha(bár utóbbi fél évben nem követtem a témáját,annyira nincs gond vele),függetlenként vásárolva jelentősen olcsóbb.Kamerája rendbe lett rakva még tavaly, jó képeket csinál.
Egyetlen hátránya a kártyaslot hiánya kb,de a 32 Gigás változatot választva nagyon extrém használat kell azért,hogy ez zavaró legyen,én a 16-on is bőven elvoltam,de ez egyéni.Nyilván normális országban a felhő végképp megoldja az ilyesmit.
Hogy miért váltok róla?Családban "elszerették" tőlem,és nem akartam mégegyszer megvenni ugyanazt - ezért is kerítettem egy LG Primeot nem csak simát.Ez az egyik ok,másik meg a kijelző és úgy a telefon egésze
tetszik.
Már csak a Royal Mailt fogom seggberúgni,mert ül rajta,esélyes már,hogy csak hétvége után ér ide.
Ha kicsit is szűkebb a kassza,vagy biztosan nem szeretnél aknára futni,én megvenném a Nexust,ha nincs ilyen gond,akkor nosza G3.@gery2123: látod csakazértis
persze technikailag míg nem ért ide,N5 tulaj vagyok és a másik irányba elfogult
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest