Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Már csak nagyon szőrszálhasogatással tudnék "hibát" találni. Talán csak egy apróság volt amin egy picit gondolkodnom kellett. A custom rom feltelepítése után kérdezte a cwm, hogy valószínűleg elveszett a root jog és mit tegyen most. Ott egy picit gondolkodtam, hogy mi a helyes válasz, mármint hogy a telepítő szempontjából mi a helyes. Végül rányomtam, hogy állítsd helyre a root jogot és rendben lement minden. Azért gondolkodtam, mert nem tudtam, hogy a telepítő nem-e azt szereti jobban, hogy ne álljon vissza a root jog és majd később legyen újra root-olva a teló, amikor már "működik" minden. De szerintem ez csak a gyakorlatlanságom miatt volt kérdéses.
Ja és nekem nem kellett semmilyen G2-G3 Tweaks. Újraindítás után szépen belépett a cwm, még csak gombokat sem kellett nyomnom, hiszen eleve azt nyomtan neki, a "Reboot in to recovery now?"-ra, hogy "Yes, please".
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL 180W töltőket keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest