Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quentaro
tag
Amióta megjelent, szemezek vele, év végére TV vásárlást terveztem. Néztem, olvastam komolyabb teszteket is (és kevésbé komolyakat), egyre inkább megerősödött bennem, hogy ez kell nekem. Csak sajna magyar átlagbérből működő versenyzőként magas volt az árazás.
Valamelyik teszter mondta, hogy optimalizálják a gyártást, és a konkurencia is beindul, így lehet árcsökkenés.
Nos lett: Black Friday akcióban vettem 360e-ért, ami azt gondolom korrekt ár, és így nem volt fájdalmas.
A médialejátszóját szidták, mint a bokrot, ahogy látom fentebb is. De erre konzolt, vagy számítógépet használok (DLNA Server). Nekem az újdonságok is kelleni fognak (pl. 120 Hz VRR), szóval szerintem ez nagyon megérte!
(Persze legtöbb ember nem 2 évente vesz tévét, így akinek C9 van, az se bánkódjék, az is nagyon jó TV. Nálam egy 11 éves plazmát vált.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest