- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
A pdf a kulcsszó. De egységsugarú Mari néni azt se tudja, hogy a pdf-et eszik-e vagy isszák, ő csak rányom a Mentés gombra. S sajnos az OO az Office .doc-jait sokszor meglehetősen érdekesen tudja megnyitni, van hogy formázás szinte teljesen elveszik, stb.
Ettől függetlenül átlag felhasználónak semmi különbség nincs az OO és az Office között, de nem csak átlag felhasználók vannak, és akik tényleg kihasználnak egy Excelt pl. azok OO-val sokszor nem nagyon tudnak mit kezdeni. Eléggé hasonlatos a dolog a Photoshop - GIMP analógiával. -
doc
nagyúr
szerintem inkább megszokás kérdése
anyám pl. most jár egy számtech-tanfolyásra (közalmazottként ingyen megy)
aztán hazajött, és próbálta megcsinálni OpenOffice-on az MSOffice-os dolgokat, aztán panaszkodott hogy milyen szar az OpenOffice, mert ez sincs benne, meg azt sem tudja (pl. az oldalformátumot itt "meglepő módon" a formátum menüben kell beállítani, ellentétben az msoffice-szal, ugye...)
miután megmutattam neki hogy ugyanazok itt is megvannak, csak esetleg máshol, meg máshogy hívják, örömmel nekiesett, pont hétvégén kreált egy egész mutatós prezentációt OO-ban.
de ha én nem mutatom meg neki a dolgokat, meg nem verem a fejébe hogy "jobbklikk, jobbklikk, jobbklikk" akkor most mesélné mindenkinek hogy milyen szar az OO, mert semmit nem tud a wordhöz meg powerpointhoz képest... -
LordX
veterán
Ha használtál vegyes környezetben (azaz a mentett fájljaidat meg akarod nyitni MS officeban is), akkor tudod, hogy az OOo nagyon nem állja meg a helyét. Sajnos. (Persze ez lehet, hogy az MS hibája, mert olyan balfék módon kezeli a formátumot. Ha lesz egy elfogadott dokumentumszabvány, akkor majd lehet valós alternatíva egy OOo.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest