- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
szerintem inkább megszokás kérdése
anyám pl. most jár egy számtech-tanfolyásra (közalmazottként ingyen megy)
aztán hazajött, és próbálta megcsinálni OpenOffice-on az MSOffice-os dolgokat, aztán panaszkodott hogy milyen szar az OpenOffice, mert ez sincs benne, meg azt sem tudja (pl. az oldalformátumot itt "meglepő módon" a formátum menüben kell beállítani, ellentétben az msoffice-szal, ugye...)
miután megmutattam neki hogy ugyanazok itt is megvannak, csak esetleg máshol, meg máshogy hívják, örömmel nekiesett, pont hétvégén kreált egy egész mutatós prezentációt OO-ban.
de ha én nem mutatom meg neki a dolgokat, meg nem verem a fejébe hogy "jobbklikk, jobbklikk, jobbklikk" akkor most mesélné mindenkinek hogy milyen szar az OO, mert semmit nem tud a wordhöz meg powerpointhoz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest