- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
válasz
Stalker-2572 #99 üzenetére
Ne vedd magadra légyszi, de pont ez az a hozzáállás ami miatt rühellem az átlag ms-termékeket. Miazhogy miért??? Mert én úgy akarom bakter.
Utálom a winben is pl, hogy halom dolgot nem lehet megcsinálni úgy ahogy én szeretném; vagy meg lehet de szét kell hekkelnem hozzá az egészet.
Teljesen elvont példa, de ez is a mai elhülyült IT-ipar iskolapéldája: vettem egy Dell monitort. A káváján van 5 gomb, köztük a szokásos "plusz" meg "mínusz" is. De fényerőt nem lehet állítani csak menün keresztül, de ott is úgy hogy ki kell választani a brightness opciót, és azon belül is a csúszkát... 5 gombnyomás mire odajutok, hogy a hatodik már a fényerőt állítja... na én ilyenkor kérdezem hisztérikusan, hogy ezt miért kellett így megoldani, MIÉRT??
-
ngabor2
nagyúr
válasz
1 kérdés: próbáltd már a linuxot? nem úgy, hogy láttál már olyat, aki hallott már róla, hogym ilyen xar, hanem sk, egy feltelepített rendszert, jó esetben hozzáértő vezetésével, de legalábbis úgy, hogy utánanéztél azoknak a dolgoknak, ami érdekelt. ha nem... akkor mi alapján hasonlítod a winhez?
-
bambano
titán
válasz
Mert van más út is, mint az egy microsoft út.
Hagy ne kezdjem el sorolni, mi mindenre nem jó például a word, stb. Volt már annyi win-lin flame, hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest