Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

nekem is 701-esem van, az eredeti rendszerrel. ha váltok, akkor legfeljebb ubuntura, semmiképp nem xp-re. pedig a 4GB-os ssd, és a benne levő 2GB ram elég lenne annak is. csak épp nem látom okát, hogy minek váltsak egy általam megszokott rendszerről egy olyanra, aminek nem fogom előnyét tapasztalni.

nincs winamp? van xmms, ha felteszed (az alap-repóból számomra érthetetlen módon hiányzik)
    nincs easy cd creator? na és akkor mi van? odd sincs a cuccban... és miről írnál, ha egy usb-set rácuppantassz? pendrive-ról? vagy hogy?

hogy nem mennek a wines progik linuxon? na és akkor mi van? win alatt mennek a linuxosok, vagy a mac alá írt cuccok? jó eséllyel nem... és mi nehéz abban, hogy egy bazinagy ikonra kell kattintani, ha netezni akar? mindenképp ie-t akar használni netezéshez? miért?

én azt tapasztalom, hogy az ms mindent megtesz azért, hogy a legtöbb eszköze csak a winnel legyen kompatibilis, mással szóba se álljon.

eee vs. pda vs. noti... 3 cucc, 3 célra, amik nem egymás alternatívái. mit tud az eee, amit egy pda nem? van billentyűzete, és általában egy kicsit nagyobb a képernyője, mint egy pda-é, kényelmesebb rajta netezni. van rajta usb, és pc-ként lehet használni. a wlant és a kártyaolvasót nem említem, mert az egyre több pda-ban benne van. hogy miben jobb, mint egy noti? nem 3kg, hanem csak 1, sokkal könnyebb eldönteni, hogy viszed magaddal, vagy se. méretre is fele akkora, mint egy noti, könnyebb eltenni.

hogy miért jobb linuxszal, mint winnel? de szép a magyar nyelv: miért? jobb linuxszal, mint winnel? ha az oprendszer nem látszik, akkor nincs különbség. és alapból nem látszik az oprendszer, csak annyi, hogy 15mp alatt bebootol. mondjuk az enyém már nem, mert kicsit okosítva lett, hogy hozzám idomuljon. a pda-mon a wm6-ot nem bírom ennyire alakítani.

azért az árkülönbségre kiváncsi leszek...

Új hozzászólás Aktív témák